Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 9 év különbség! Ez mit jelenth...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9 év különbség! Ez mit jelenthet? Többi lent.

Figyelt kérdés

16 éves vagyok. A férfi, akibe úgymond szerelmes vagyok (már hogy ha ezt így mondhatom 16 évesen) 25 éves. Beszéltünk már arról hogy milenne ha szeretnénk egymástól valamit. (Jesszus de durván hangzik ez igy.) Nem lesz még semmi köztünk, mert még túl fiatal vagyok. Ezt nem csak Ő gondolja így hanem ÉN is. Pár év múlva állitólag nem lenne olyan "durva" együttlenni mint most.

Nem tudom mit gondoljak, mert bár amiket Ő mondott elég egyértelműnek tűnt, hogy vár rám, de én ebbe nem vagyok olyan biztos.Valahogy mégsem tudom hogy ez mit jelent.

Szerintetek, lehet itt még valami vagy inkább feletsem el hogy létezik.

Köszönöm előre is a válaszokat.

(Bocsi hogy ha valamit nem jól vagy értelmetlenül írtam, nem magyarországon élek, és sajnos kezdem elfejteni a magyar helyesírást..)

2016. márc. 30. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

Felejtsd el. Ne haragudj de ha egy 25 éves fiú egyenrangú partnert lát egy 16 éves lányban ott valami nagyon nem stimmel. (És akkor ez még a jobbik eset, legalább őszinte és nem akar átverni.)

Sajnálom.

2016. márc. 30. 23:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem fog ez működni, keress korod belit.
2016. márc. 31. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!