Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 31 cm magasságbeli különbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 cm magasságbeli különbség szerintetek sok?

Figyelt kérdés

én 155 vagyok ő(pasi) 186.

mit gondolnátok egy ilyen párról, aki szembe jön veletek? Szerintetek sok a 31cm 2 ember között? nem hátrány a szexben? stb.. Minden érdekelne, ait erről gondoltok. Előny, hátrány.

2016. jan. 18. 23:21
 1/8 Noblesse Oblige ***** válasza:

Keresztapum és felessége. Detto. Uru meg a huru.

Humorosabb oldalról nézve az előny, hogy állva is le tudod szo.ni.

De szerintem ha szereted, akkor tökmindegy ki mit gondol. Mondjanak amit akarnak. Az én ismerőseim meg pont azért bandzsítanak, mert a párom kb velem egymagas. Holott én se vagyok egy tökmag. Szóval másokat ki kell zárni. Légy vele boldog. A testi különbségeket meg lazán át lehet hidalni.

2016. jan. 18. 23:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Amig cm-rol van szo addig nincs gond. (masoknal ev a mertekegyseg, ott van gond :)
2016. jan. 18. 23:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Szoktam látni ilyen párokat, konkrétan az egyik szomszédom is hasonló. Jó magas, erős testfelépítésű srác, legalább 190 centi magas, és egy nagyon alacsony, kb. 160 centis törékeny testű barátnője van. Mit gondolok róluk? Semmit. Talán kéne gondolnom valami rosszat, hogy 30 centi közöttük a magasságkülönbség?
2016. jan. 18. 23:36
 4/8 opened paradise ***** válasza:

Exem 152 volt én 182-184 körül vagyok.

Nem volt baj és másoknál se gondolnék semmit sem.

2016. jan. 19. 00:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem már volt 33 cm különbség is,nem volt gond, passzoltunk
2016. jan. 19. 07:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha fordítva lenne is,ki érdekel?Az a lényeg,hogy boldogok legyenek,nem?
2016. jan. 19. 10:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Lányként nekem tetszik, ha viszonylag sokkal alacsonyabb vagyok a páromnál, szerintem konkrét előnye vagy hátránya nincs, nekem pl. bejön, ennyi. Van akit zavar, meg tudom érteni, de senki sem fog emiatt furcsán nézni rátok, ne aggódj.
2016. jan. 19. 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
én 165 cm vagyok, párom 198. 33 cm különbség, és már 3 éve boldogok vagyunk együtt. semmit nem számít szexben sem.
2016. jan. 21. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!