Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok magáról a korkülönbségről illetve a magasságbeli különbségről?
Korkülönbség nálam kb. 1 év lefele és max 15 felfele.
Magasság egymagas, vagy magasabb. (172 vagyok)
23l
Velem egyidős legyen vagy max 5-6 évvel idősebb.
Magasságra 175<
a korkülönbség nálam még elmegy addig, amig nem szembeötlő! P mikor egy 90 éves fószerrel összeházasodik egy 30 éves nő, na attól kicsit kikészülök!!! Ott nem is a szerelemről, hanem a pénzről van szó -.-"
A magassággal már neggyűlik gond! Nálam fontos, hogy ne legyen alacsonyabb a srác a csajnál. Persze, tudom hoy szerelembn ez nem számít, de én még nem estem belnálam alacsonabb fiúba :)
Vagy legyenek pont egyforma magasak, vagy legyen a srác a magasabb
hiába mondják,hogy a kor nem számít a szerelemben,de sokszor igenis számít.ha egy kis fiatalabb összejön egy mondjuk 10-15 évvel idősebbel.nagy valószínüséggel később eljönnek a különbségek,a jövőt mindketten másként képzelhetik el(fiatalabb még "élne", idősebb már családot alapítana).
magasság meg szerintem gáz,ha a pasi alacsonyabb,mint a csaj.de ez csak az én véleményem.nálam pl.csak velem egymagas,vagy inkább magasabb pasik jöhetnek szóba.
Hát, az utolsó kommentelővel vitatkoznék... Szüleim között 17 év van, anya 18(!!!) volt, mikor összejöttek...:)
Az mennyire fura, ha a srác jó 40 centivel magasabb nálam?... (L/15)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!