Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretném kérni a véleményeteket erről a korkülönbségről! Mi a véleményetek? Elfogadható?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy 1001 hasonló kérdés van, de úgy gondolom, hogy minden eset más..:) nem tudom mit írhatnék még: a lány 12 éves, korához képest nagyon fejlett külsőre és "belsőre" is, én 15 F vagyok. Nem azért kérdezem, mert zavar, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is! A válaszokat előre is köszönöm!:)2012. dec. 3. 22:18
1/5 anonim válasza:
Mindketten gyerekek vagytok még.. Nem gáz.
Csak testiség ne legyen még 2 évig.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem is áll ez szándékomban, nekem még más fontos egyelőre, nem a kapcsolatok szexről szóló része :p
Még jöhetnek válaszok! Megy a zöld kéz :)
2012. dec. 3. 22:27
4/5 anonim válasza:
Nem gáz,én is 12 voltam amikor összejöttem a tőlem idősebb barátommal ;) azóta is együtt ;) sok boldogságot
5/5 anonim válasza:
Ja és egyetértek az 1.vel a testiséggel kapcsolatban,,de láttam h írtad h még nem akarod ;) még több ilyen érett gondolkodású fiatalt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!