Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem sikerült beleszerelmesednem L. van Beethovenbe, emberek megőrültem?
Sziasztok! Először is, leszögezném, h a zeneszerzőbe, nem a bernáthegyi kutyusba, mielőtt valaki elsütné ezt a "gyöngyszemet", bár szerintem az se lenne sokkal bizarabb. XD Valami földöntúlian brutálisan élvezem a zenéit, és azok alapján amiket olvastam róla, egész jól ki is jönnénk egymással :D (Én is olyan veszekedős, temperamentumos, elszánt figura vagyok, mint ő sajna)
Nah, naívan azt hittem, hogy egy pár napon belül elfog halványulni az egész, és két hét múlva, már önfeledten fogok röhögni a hülyeségemen, de történetesen már vagy 2 hónapja tart a dolog, és lassan már kezdek megijedni magamtól...
Véleményetek szerint mihez kezdjek, mert azt csak nem várhatom ölbetett kézzel, h Luigi a sírból föltámadva egy óvatlan pillanatban rámköszönjön, hogy "Szia, édes!" :'D
Jah, és akik azt javasolják, hogy "ismerkedj rendes fiúkkal", azoknak jelezném, h ezt az opciót már számbavettem, sajnos sikertelenül...
Köszi, megy a zöld kéz az értelmes válaszoknak! :)
17/l
Ez inkább rajongás mint szerelem
(Ja és ismerkedj rendes fiúkkal):DDD
Te most a kutyara gondolsz?😂😂😂
Amugy.. Nalam is volt hasonlo helyzet caak egy szinesszel.. Megprobaltam olyan filmeket, sorozatokat nezni amikben nem szerepelt es idovel mult. Ma mar jot rohogok ezen a hulyesegemen is.
Veled minden rendben?????:D
Ez inkább rajongás...
"Jah, és akik azt javasolják, hogy "ismerkedj rendes fiúkkal", azoknak jelezném, h ezt az opciót már számbavettem, sajnos sikertelenül... "
OKé-oké, és akkor most fel is adtad 17 évesen, vagy hogy kell ezt érteni?;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!