Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem sikerült beleszerel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem sikerült beleszerelmesednem L. van Beethovenbe, emberek megőrültem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is, leszögezném, h a zeneszerzőbe, nem a bernáthegyi kutyusba, mielőtt valaki elsütné ezt a "gyöngyszemet", bár szerintem az se lenne sokkal bizarabb. XD Valami földöntúlian brutálisan élvezem a zenéit, és azok alapján amiket olvastam róla, egész jól ki is jönnénk egymással :D (Én is olyan veszekedős, temperamentumos, elszánt figura vagyok, mint ő sajna)

Nah, naívan azt hittem, hogy egy pár napon belül elfog halványulni az egész, és két hét múlva, már önfeledten fogok röhögni a hülyeségemen, de történetesen már vagy 2 hónapja tart a dolog, és lassan már kezdek megijedni magamtól...

Véleményetek szerint mihez kezdjek, mert azt csak nem várhatom ölbetett kézzel, h Luigi a sírból föltámadva egy óvatlan pillanatban rámköszönjön, hogy "Szia, édes!" :'D

Jah, és akik azt javasolják, hogy "ismerkedj rendes fiúkkal", azoknak jelezném, h ezt az opciót már számbavettem, sajnos sikertelenül...

Köszi, megy a zöld kéz az értelmes válaszoknak! :)

17/l

2016. márc. 6. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem volt egy kedves ember a valóságban, amennyire én tudom.

Nyáron van Beethoven-hangverseny Martonvásáron - ajánlom figyelmedbe.

2016. máj. 3. 18:48
 12/13 anonim válasza:
A Moonlight Sonata első felvonása tényleg az egyik legcsodálatosabb zenemű... ugyanakkor meg kell említenem, hogy a Virtuózok 1. évadában láttam csak ehhez hasonlót életemben, ahol egy lánynak Chopin volt a mindene, sőt az apja elmondásai alapján "Chopin-ben élt", ha jól emlékszem még álmában is megjelent neki a zeneszerző, amit először én is elég bizarrnak tartottam, de mikor elkezdett zongorázni megérintett bennem valamit... Érzéki volt... Pár perccel később már csodálattal néztem és hallgattam a játékát és már nem is hangzott akkora badarságnak, ami a bemutatkozó kisfilmjében elhangzott. Elkezdtem hinni benne! Ő lett a kedvencem, a szépsége mellett pont emiatt a szenvedély miatt, ami a szemében is tükröződött! Meg volt benne a tűz! Nah, de visszatérve rád, megtaláltad Beethoven zenéjében azokat az érzelmeket, amiket valószínűleg ő is érzett, amikor komponált. Lélekben egyek vagytok, tudsz azonosulni vele és ez tök jó. A zenéje átsegít téged mindazon, ami valójában bánt. Ezt nem az elméd betegségeként kellene felfognod, hiszen az ő zenéje egy olyan gyógyszer számodra, ami sosem fogy el! Hidd el, ki fogod nőni az iránta érzett szerelem érzését és kikerülsz majd a "nagyvilágba", ahol új embereket ("rendes fiúkat") ismersz majd meg és mint mindenki mást téged is rengeteg bántás fog érni életed során; megtalálod az igaz szerelmet, ami sokszor fájdalmat és kín hordoz majd magával. De itt a csattanó... Te különleges vagy, mert lesz valamid, ami nem mindenkinek van... találtál magadnak egy bástyát, egy menedéket a problémák elöl, megtaláltad a klasszikus zenében azt, amit mindenkinek meg kellene találnia benne, egy lelki társat, egy barátot a múltból, egy fikciót... vagy ha úgy tetszik önmagad! Beethoven-t hallgatva minden benned lévő nagy gubanc, egy ici-pici aprósággá fog válni, mert miközben őt hallgatod majd, tudni fogod, hogy nem vagy egyedül és ennek tudatában már semmi sem lesz olyan nehéz! És ha ezt nem felejted el, amit most érzel, mikor azt hiszed, hogy meghibbantál, akkor a jövőben hallott dallamok boldogsággal fognak eltölteni téged... Majd ha odajutsz, megérted ezt a zagyvaságot, ami elsőre hülyén hangzik, sőt másodikra is, de ha belegondolsz... bizarr kérdésre, bizarr válasz dukál! ;)
2016. júl. 5. 21:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Kicsit nagy a korkülönbség, nem gondolod? :D Egyébként én is így éreztem egy ideig Petőfi, majd sokáig Radnóti, és jelenleg Shakespeare iránt. :3

14/L

2016. júl. 5. 21:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!