Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért soványoznak le?
176cm + 56-57kg vagyok
Mindig az ilyen van mit fogni lányok a jók? Én pl. hiába vagyok vékony csaj van normális méretű mellem, fenekem.
Világ életemben mindig ezzel bántottak, hogy hízzak, pedig én ilyen alkat vagyok :( én sose bántom a ducikat, de nekik mindig van az én alakomhoz pár megjegyzésük..
De még az is furcsa, hogyha vmi 165 cm és kb 49 kg az senkit se zavar, mert alacsony és úgy vékony.
Lehetsz vékony,kövér,pont jó mindig is lesznek olyanok akik szerint ez így nem jó, és ezt meg is jegyzik, a legegyszerűbb ha nem is foglalkozol velük.
A lényeg,hogy te jól érzed magad a bőrödben.
Szerintem sokan irigységből is kritizálnak mivel te magas,vékony modell alkat vagy, ellenben velük.
Én fiúként 177cm 60kg vagyok és elég sokszor kritizálnak a súlyom miatt pedig szerintem csak szimplán vékony vagyok, és nem kritikusan,betegesen.
De amit én is megfigyeltem,hogy 90%-ban olyanok mondják akik szerintem a saját alakúkkal nincsenek megelégedve,így másokat is kritizálnak.
2# Haha XD
Köszi az eddigi válaszokat! Még írjatok, kíváncsi vagyok még véleményekre. :) :/
Én is kb. ennyi vagyok fiúként, engem is le szoktak soványozni, de lassan oda jutottam, hogy nem érdekel.
Az emberek többsége idióta. Ha valaki kicsit soványabb az átlagnál, simán lesoványozzák, nem gondolnak arra, hogy lehet, hogy ez zavarja az illetőt. De ha valaki kicsit ducibb az átlagnál, azt nem merik szemtől szembe lekövérezni, "nehogy megsértsék".
Nem érzik az ilyen emberek a kettős mércét?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!