Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért soványoznak le?
Figyelt kérdés
176cm + 56-57kg vagyok
Mindig az ilyen van mit fogni lányok a jók? Én pl. hiába vagyok vékony csaj van normális méretű mellem, fenekem.
Világ életemben mindig ezzel bántottak, hogy hízzak, pedig én ilyen alkat vagyok :( én sose bántom a ducikat, de nekik mindig van az én alakomhoz pár megjegyzésük..
De még az is furcsa, hogyha vmi 165 cm és kb 49 kg az senkit se zavar, mert alacsony és úgy vékony.
2016. márc. 2. 08:22
11/11 anonim válasza:
Általában azok piszkálódnak akik önbizalom hiányosak.Ezzel próbálják kompenzálni a saját fogyatékosságukat.Én 175cm vagyok, és 45kg.Régebben zavart, de mióta kivizsgáltak, és nem találtak bajom, nem foglalkozom a csúfolódókkal.Aki nagyon kötekedik az orra elé tolom az orvosi szakvéleményt. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!