Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik a 18 alatti tini...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik a 18 alatti tini csajokat 20 fölötti férfiak?

Figyelt kérdés

Én értem, hogy van akiknek ez működik, és ,,komoly" kapcsolatuk lett belőle, de szerintem az már kissé undorító beteges, hogy még a 30-40 évesek is az álltalános iskolák körül szólítgatják le a 12-18éves lányokat?!?!

Nem minden lány kapható mindenre és azért mert fejlettebben néznek ki, nőiesebbek, csinosabbak attól még némelyiknek még a menstruációja sem jött meg!!!

Szinte gyerekek még, nincs se önnálló jövedelmük, zsebpénzen élnek, sok 11-12 éves még fel sincs normálisan világosítva.

Érzelmileg, lelkileg éretlenek. Readásul a legtöbben még undorodnak, és még a 23 éves srácokat is bácsinak látják...

Annyira birom, hogy az ember lemegy a sarki közértbe, és kb 4en fordulnak vissza, és csorgatják a nyálukat, mert egy kicsit fejlettebb tini.

Vannak persze olyan tinik is akik idősebbnek néznek ki, de azért akkor is amint kiderül, hogy még gyerek, nem kéne folytatni velük egészen intim kapcsolatig :P

Lehet, hogy 22-25 évesen még szinte tini fiúnak érzed magad, de valójában nem tudod bepótolni a tini éveidet, mert, hogy egy tini a csajod... Ha nem találsz korodhoz illő lányt, ne add fel!! Felesleges bepróbálkozni gyerek lányoknál.

Szánalmas impotens söpredékek az olyanok akik még 30 fölött is képesek felizgulni egy fejlettebb gyerek látványán.

Ja és ha még 20on évesen is szűz fiú vagy, szánalmas próbálkozás egy ,,pelenkással" elveszíteni a szüzességet. XD

Nincs ennél röhejesebb, nem férfi.

Vén f*s*z*nak látunk, már elnézést :'D Persze vannak kivételek mindig, viszont a többség nem szeretné ha a hájas buszsofőr beizgulna egy lánya korabelire...

Hányni tudnék tőlük. És tisztelet a kivételnek aki normális.

Szálljatok magatokba!!! Ja és - +1,2,3 év az még belefér, de több, ne haragudjatok.:P

Ma és azt sem mindegy, hogy amúgy mikor van 10 -20

Mondjuk 20 éves meg 30-40 ok

De egy 17 meg egy 28 ???

Olyan mintha egy 2 évesnek magyarázna matekot egy 10-12 éves :O

Gondolkozzatok már!! Ez beteg dolog, nem normális, és engem nem érdekel az a pár apa komplexusos buta lányok, de aki nem ilyen lány arról kopás le TATÁK!!

#zaklatás #undor #Tini csajokat
2016. febr. 28. 14:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Kepzeld kitunoen ertem mit mondasz;)mert leirod ide h ez teged zavar ez oket nem fogja meghatni!szerintem azert ne hasonlitsunk ossze egy 13eves es egy 28 eves kapcsolatat egy 15 es 21-22 evesevel.neked nem jonnek be az idosebb pasik jo de miert erdekel h mas ember mivel cseszi szet az eletet?!vannak idosebb ferfiak akik a fiatalokat szeretik van idosebb nok akik a fiatalabb fiukat szeretik van aki a sajat korosztalyat mindenkinek mas jon be.ez ellen nem tudsz semmit tenni h most ide kiirtad h ez bant ezzel csak magadat ba***od fel es ennyit ersz el.
2016. márc. 16. 22:51
 32/34 A kérdező kommentje:

Nyugodj meg! :)

Utoljára írom le:), engem csak is az zavar, hogy nem kopnak le rólam és néhány barátnőmről az idősebb pasik, és a suli mellett az ilyen öreg vén emberek nézik a 12-17 éves lányok seggét. De látom, van aki szereti és sajnos még mindig nem jut el az egyeseknek, hogy ez egy kritika is, nem csak egy kérdés. :)

2016. márc. 17. 10:17
 33/34 A kérdező kommentje:
Minden értelmes válaszra ment amúgy a zöld ;)
2016. márc. 17. 10:20
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem csak rolatok nem kopnak le viszont ezellen nem tudsz semmit se tenni;)torodj bele
2016. márc. 17. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!