Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik a 18 alatti tini...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik a 18 alatti tini csajokat 20 fölötti férfiak?

Figyelt kérdés

Én értem, hogy van akiknek ez működik, és ,,komoly" kapcsolatuk lett belőle, de szerintem az már kissé undorító beteges, hogy még a 30-40 évesek is az álltalános iskolák körül szólítgatják le a 12-18éves lányokat?!?!

Nem minden lány kapható mindenre és azért mert fejlettebben néznek ki, nőiesebbek, csinosabbak attól még némelyiknek még a menstruációja sem jött meg!!!

Szinte gyerekek még, nincs se önnálló jövedelmük, zsebpénzen élnek, sok 11-12 éves még fel sincs normálisan világosítva.

Érzelmileg, lelkileg éretlenek. Readásul a legtöbben még undorodnak, és még a 23 éves srácokat is bácsinak látják...

Annyira birom, hogy az ember lemegy a sarki közértbe, és kb 4en fordulnak vissza, és csorgatják a nyálukat, mert egy kicsit fejlettebb tini.

Vannak persze olyan tinik is akik idősebbnek néznek ki, de azért akkor is amint kiderül, hogy még gyerek, nem kéne folytatni velük egészen intim kapcsolatig :P

Lehet, hogy 22-25 évesen még szinte tini fiúnak érzed magad, de valójában nem tudod bepótolni a tini éveidet, mert, hogy egy tini a csajod... Ha nem találsz korodhoz illő lányt, ne add fel!! Felesleges bepróbálkozni gyerek lányoknál.

Szánalmas impotens söpredékek az olyanok akik még 30 fölött is képesek felizgulni egy fejlettebb gyerek látványán.

Ja és ha még 20on évesen is szűz fiú vagy, szánalmas próbálkozás egy ,,pelenkással" elveszíteni a szüzességet. XD

Nincs ennél röhejesebb, nem férfi.

Vén f*s*z*nak látunk, már elnézést :'D Persze vannak kivételek mindig, viszont a többség nem szeretné ha a hájas buszsofőr beizgulna egy lánya korabelire...

Hányni tudnék tőlük. És tisztelet a kivételnek aki normális.

Szálljatok magatokba!!! Ja és - +1,2,3 év az még belefér, de több, ne haragudjatok.:P

Ma és azt sem mindegy, hogy amúgy mikor van 10 -20

Mondjuk 20 éves meg 30-40 ok

De egy 17 meg egy 28 ???

Olyan mintha egy 2 évesnek magyarázna matekot egy 10-12 éves :O

Gondolkozzatok már!! Ez beteg dolog, nem normális, és engem nem érdekel az a pár apa komplexusos buta lányok, de aki nem ilyen lány arról kopás le TATÁK!!

#zaklatás #undor #Tini csajokat
2016. febr. 28. 14:53
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Álltalános iskolák és gimnáziumok/középiskolák körül a 12/18 éveseket
2016. febr. 28. 14:55
 2/34 anonim ***** válasza:
0%
Lesz ott még hiba, javítgasd és ha végeztél, megbeszéljük.
2016. febr. 28. 14:56
 3/34 anonim ***** válasza:
90%
Azért mert a saját korosztályukkal nem bírnak,nem mernek kikezdeni, ezért a náluk fiatalabbaknál kanoskodnak
2016. febr. 28. 14:56
 4/34 anonim ***** válasza:
9%
remelem nehanyan elgondolkodnak a szovegen...
2016. febr. 28. 15:01
 5/34 A kérdező kommentje:
Sajnálom, a kapkodás és a düh miatt hibásan írtam néhány helyen. Legalább van mibe belekötnötök jobban...
2016. febr. 28. 15:02
 6/34 anonim ***** válasza:
9%

De egy 17 meg egy 28 ???

én 17 vagyok exem meg 28 :D

azért nézik meg ezek a férfiak a fiatalabb tinilányokat, mert minket könnyebb bepalizni, és hát majdnem 30 évesen neki is biztos jó érzés 20 alatti csajt dugni.

mondjuk személy szerint nekem szerintem apakomplexusom van, a szüleim elváltak, apával meg nagyon jó a kapcsolatom :) ez akkor alakul ki ha az apával nagyon jó vagy nagyon rossz a kapcsolat.

ő pl azt mondta hogy az tetszett bennem, hogy fiatal vagyok, tele élettel, nem aggódok semmiért. fizikailag pedig "érintetlen" terület. szerette azt hogy szép feszes a bőröm. imádta a bőrömet :)

de persze ezt mind a ketten tudtuk hogy én max csak fizikailag tudok neki annyit biztosítani mint egy huszonéves nő, sőt úgy lehet többet is. de érzelmileg nem :D és sehogyse volt ez jó.

2016. febr. 28. 15:05
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

és egyébként erről nem a lány tehet... mert persze hozzám is odaállított egy helyes jó egzisztenciájú férfi akinek én voltam a tökéletes elmondása szerint. szóval persze... én meg hittem neki.

az ilyen férfi a saját korosztályával nem talál hangot, ezért megy lejjebb mert egy tini lányt elég könnyű bepalizni. és lassan 30 évesen nem nehéz kibeszélni a bugyiból egy tizenéves lányt. :)

2016. febr. 28. 15:08
 8/34 anonim ***** válasza:
66%

Van igazságtartalom a szövegedben, de néha-néha azért túlzol..

Aki meg belemegy egy ilyen kapcsolatba egy jóval idősebb férfival, az megérdemli a következményeket. De nekem olyan barátnő nem kellene, akinek a szájában vagy puncijában már egy ilyen korú férfi "járt". MErt ez a "párkapcsolat" szánalomra méltó.

2016. febr. 28. 15:16
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Lelkemből szóltál
2016. febr. 28. 15:17
 10/34 anonim ***** válasza:
96%
15 eves letemre nekem is egy 21eves jon be es en is tetszem neki ez azert meg szerintem nem olyan gaz:Dmert azert nem egy 30 eves aki az apam is lehetne:Des mar ne is haragudj valaki komolyan is gondolja ezt nem azert csinalja mert fiatal a lany na jo azert is de foleg azert mert szereti a tobbseg persze vannak kivetelek de azert ne altalanositsunk.
2016. febr. 28. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!