Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik a 18 alatti tini...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik a 18 alatti tini csajokat 20 fölötti férfiak?

Figyelt kérdés

Én értem, hogy van akiknek ez működik, és ,,komoly" kapcsolatuk lett belőle, de szerintem az már kissé undorító beteges, hogy még a 30-40 évesek is az álltalános iskolák körül szólítgatják le a 12-18éves lányokat?!?!

Nem minden lány kapható mindenre és azért mert fejlettebben néznek ki, nőiesebbek, csinosabbak attól még némelyiknek még a menstruációja sem jött meg!!!

Szinte gyerekek még, nincs se önnálló jövedelmük, zsebpénzen élnek, sok 11-12 éves még fel sincs normálisan világosítva.

Érzelmileg, lelkileg éretlenek. Readásul a legtöbben még undorodnak, és még a 23 éves srácokat is bácsinak látják...

Annyira birom, hogy az ember lemegy a sarki közértbe, és kb 4en fordulnak vissza, és csorgatják a nyálukat, mert egy kicsit fejlettebb tini.

Vannak persze olyan tinik is akik idősebbnek néznek ki, de azért akkor is amint kiderül, hogy még gyerek, nem kéne folytatni velük egészen intim kapcsolatig :P

Lehet, hogy 22-25 évesen még szinte tini fiúnak érzed magad, de valójában nem tudod bepótolni a tini éveidet, mert, hogy egy tini a csajod... Ha nem találsz korodhoz illő lányt, ne add fel!! Felesleges bepróbálkozni gyerek lányoknál.

Szánalmas impotens söpredékek az olyanok akik még 30 fölött is képesek felizgulni egy fejlettebb gyerek látványán.

Ja és ha még 20on évesen is szűz fiú vagy, szánalmas próbálkozás egy ,,pelenkással" elveszíteni a szüzességet. XD

Nincs ennél röhejesebb, nem férfi.

Vén f*s*z*nak látunk, már elnézést :'D Persze vannak kivételek mindig, viszont a többség nem szeretné ha a hájas buszsofőr beizgulna egy lánya korabelire...

Hányni tudnék tőlük. És tisztelet a kivételnek aki normális.

Szálljatok magatokba!!! Ja és - +1,2,3 év az még belefér, de több, ne haragudjatok.:P

Ma és azt sem mindegy, hogy amúgy mikor van 10 -20

Mondjuk 20 éves meg 30-40 ok

De egy 17 meg egy 28 ???

Olyan mintha egy 2 évesnek magyarázna matekot egy 10-12 éves :O

Gondolkozzatok már!! Ez beteg dolog, nem normális, és engem nem érdekel az a pár apa komplexusos buta lányok, de aki nem ilyen lány arról kopás le TATÁK!!

#zaklatás #undor #Tini csajokat
2016. febr. 28. 14:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
94%

Hát, én akkor úgy tűnik, egyedi eset vagyok, mert ha lenne barátnőm, biztos hogy nem kezdenék mással. Ez így is volt, amikor volt barátnőm. Vannak ilyenek a 18 éves srácok között is, bizony, csak ritkán veszitek észre őket :)

19-es vagyok

2016. febr. 28. 21:53
 22/34 anonim ***** válasza:
11%
Nyilván,mert a legtöbb mai 12-16 éves úgy öltözik,sminkeli magát mintha huszonéves lenne.
2016. febr. 29. 19:03
 23/34 A kérdező kommentje:
Igen, de az a rossz, hogy ezek miatt a normális visszafogott lányokhoz is úgy viszonyulnak. Meg vannak akik kifejezetten a 13-17 korosztályra buknak. :P
2016. febr. 29. 19:26
 24/34 anonim ***** válasza:
9%

előfordulhat hogy idősebbnek néz. 17 vagyok és nyáron jöttem össze egy akkor 27 évessel. és először azt hitte 22 körül lehetek..

de persze aztán elmondtam hogy pár hete múltam 16 :D de ő ugyanúgy nyomult rám... és a végén neki volt az a baja hogy fiatal vagyok hozzá..

de van egy ismerősöm ő most 32 a barátnője 19. és mindig is 20 alatti csajokkal jött össze :D

2016. febr. 29. 19:46
 25/34 anonim ***** válasza:
koszontelek a ami vilagban, ma mar szinte minden tinilany az idosebb ferfiak utan vagyik (tisztelet a kivetelnek), ezert nezik oket az idosevv ferfiak
2016. márc. 16. 15:44
 26/34 anonim válasza:
mert sok nyomi a játékokon szocializálodott.... azért nem érdekli őket a korosztálya
2016. márc. 16. 16:14
 27/34 anonim ***** válasza:

kissé sok a pontatlanság az írásodban, de nagyjából átjön a lényeg, és valamilyen szinten egyetértek veled!

volt egy ilyen képlet itt gyk-n, hogy mi a minimális ajánlott életkor egy férfihez: x/2 +7

vagyis egy 20 éves srácnak a 17 éves barátnő ugyanúgy normális, mint a 30 évesnek a 22.

- az is tény, hogy a szerelemben nem számít a kor...és az ilyen képleteket nem szabad kőbe vésettnek venni

-viszont nemrég én is láttam egy undorító dolgot:

-egy olyan lány, akit már magamhoz képest túl fiatalnak találtam, rákeresve fészbúkon kiderült, hogy sajna(?) már foglalt...megnéztem ki a pasija, HÁT lefagytam!!! -

-egy alig 17 éves lány egy 27 éves csávó barátnője, aki inkább néz ki 30+ -nak, mint 25-nek

-na mondom itt sem a lány, sem a pali nem 100-as

2016. márc. 16. 17:09
 28/34 A kérdező kommentje:
#24 a 19 éves már nagykorú. Köszi az eddigi válaszokat. Én valahogy egyáltalán nem értek ezzel egyet, ennyi. Szerintem a felnőttek felnőttekkel járjanak.
2016. márc. 16. 17:11
 29/34 anonim ***** válasza:
Oszinten miert faj ez neked?megertem de ha valaki szeret valakit akkor tenyleg nem szamit a kor most mondhatod h igen de ha te is ilyen helyzetbe lennel te is ezt mondanad!15 vagyok lassan 16 es nekem egy 21eves fiu tetszik es mi van akkor?!ez mar nem buntetendo
2016. márc. 16. 22:14
 30/34 A kérdező kommentje:
Szövegértésbôl nem lehetsz valami jó, mert engem tökre nem izgat, hogy neked vagy más tinédzser lányoknak ki tetszik, hanem az, hogy a 20-30 esetleg 40 éves férfiak a 18 alatt lévô kiskorúakra vannak kiéhezve. Tévedsz ha azt hiszed, hogy itt édi bédi szerelemrôl van szó. Lehet, hogy a csajszi részérôl igen, de pali részérôl kb 80% ban nem. :) Ugyhogy én feltettem ezt a kérdést, hogy valahogy az ilyen emberek tudtára adjam, hogy ez nagyon is nem normális dolog az idôsebbik fél részérôl. Ès no és képzeld, az se normális ha ,,igazi'' szerelem lenne egy 13 és egy 28 éves között ami(amúgy lehetetlen a 13 éves nem lehet igazán szerelmes, a 28 éves meg lefeküdni akar csak) az illegális lenne, és beteg a 28 évestôl. Ès engem neharagudj, de zavar, ha bepróbálkozik nálam egy jóval idôsebb ember, úgy, hogy még nem vagyok 18.
2016. márc. 16. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!