Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik a 18 alatti tini...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik a 18 alatti tini csajokat 20 fölötti férfiak?

Figyelt kérdés

Én értem, hogy van akiknek ez működik, és ,,komoly" kapcsolatuk lett belőle, de szerintem az már kissé undorító beteges, hogy még a 30-40 évesek is az álltalános iskolák körül szólítgatják le a 12-18éves lányokat?!?!

Nem minden lány kapható mindenre és azért mert fejlettebben néznek ki, nőiesebbek, csinosabbak attól még némelyiknek még a menstruációja sem jött meg!!!

Szinte gyerekek még, nincs se önnálló jövedelmük, zsebpénzen élnek, sok 11-12 éves még fel sincs normálisan világosítva.

Érzelmileg, lelkileg éretlenek. Readásul a legtöbben még undorodnak, és még a 23 éves srácokat is bácsinak látják...

Annyira birom, hogy az ember lemegy a sarki közértbe, és kb 4en fordulnak vissza, és csorgatják a nyálukat, mert egy kicsit fejlettebb tini.

Vannak persze olyan tinik is akik idősebbnek néznek ki, de azért akkor is amint kiderül, hogy még gyerek, nem kéne folytatni velük egészen intim kapcsolatig :P

Lehet, hogy 22-25 évesen még szinte tini fiúnak érzed magad, de valójában nem tudod bepótolni a tini éveidet, mert, hogy egy tini a csajod... Ha nem találsz korodhoz illő lányt, ne add fel!! Felesleges bepróbálkozni gyerek lányoknál.

Szánalmas impotens söpredékek az olyanok akik még 30 fölött is képesek felizgulni egy fejlettebb gyerek látványán.

Ja és ha még 20on évesen is szűz fiú vagy, szánalmas próbálkozás egy ,,pelenkással" elveszíteni a szüzességet. XD

Nincs ennél röhejesebb, nem férfi.

Vén f*s*z*nak látunk, már elnézést :'D Persze vannak kivételek mindig, viszont a többség nem szeretné ha a hájas buszsofőr beizgulna egy lánya korabelire...

Hányni tudnék tőlük. És tisztelet a kivételnek aki normális.

Szálljatok magatokba!!! Ja és - +1,2,3 év az még belefér, de több, ne haragudjatok.:P

Ma és azt sem mindegy, hogy amúgy mikor van 10 -20

Mondjuk 20 éves meg 30-40 ok

De egy 17 meg egy 28 ???

Olyan mintha egy 2 évesnek magyarázna matekot egy 10-12 éves :O

Gondolkozzatok már!! Ez beteg dolog, nem normális, és engem nem érdekel az a pár apa komplexusos buta lányok, de aki nem ilyen lány arról kopás le TATÁK!!

#zaklatás #undor #Tini csajokat
2016. febr. 28. 14:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező csak nem te is egy irigy pasi vagy!? Fáj hogy az idősebb pasik elhalásszák előled a tini lányokat mi? :D Nem itt kéne írogatni és leszólni másokat! Mindenki saját maga eltudja dönteni mit szeretne! Amúgy meg a kis fiatal gyerek pasik híresek arról hogy átverik a lányokat! Nekem semmi bajom azzal ha egy idősebb pasi fiatal lánnyal van együtt! nem vagyok irigy mint egyesek! Az meg a másik hogy nem az én dolgom!!! Ez csak rájuk tartozik! Így felesleges itt vitatkozni is és ilyen hülyeségeket kiírni! Tini pasik törődjetek bele hogy nagyon gyerekek vagytok még agyilag! és normál esetben a lányok sokkal korábban érnek! és nem gyerek pasival szeretnének lenni! Én csak azt tartom undorítónak amikor kihasználnak egy lányt! 28-40 éves pasik nem taták! most lehet lepontozni! itt úgyis az a divat! Lássuk hány irigy gyerek pasi van itt akinek nem tetszett a hozzászólásom! :D
2016. febr. 28. 16:32
 12/34 A kérdező kommentje:

Ne is zavarjon, hogy nem vagyon pasi :DD tiszta vicc, de azért örülök, hogy szerinted nem tata egy 12-16 nak egy 20-40 közötti vagy annál vénebb pali.

De hajrá, használd ki az ártatlanságukat. Nyomulj rá az egyikre, holnap úgyis mennek iskolába, menj csak szedj föl valakit, használd a gyerekeket és elégítsd ki velük a beteg vágyaidat...

2016. febr. 28. 17:03
 13/34 anonim ***** válasza:
91%
#11: Ha szerinted normális, hogy egy 16-18 éves lány akár egy 40 éves pasival összejön, akkor húzd le magad a budin, te idióta...
2016. febr. 28. 17:22
 14/34 anonim ***** válasza:
76%
Te betegebb vagy mint azok a pasik! :D És köszi! De én kihagyom a 12 éves kislányokat! És nem tudom hol élsz? de én még nem láttam olyan hogy akár egy 25 éves pasi 12 éves lánnyal lenne együtt! Az a baj hogy sok ilyen hozzád hasonló ember van aki szereti mindenbe bele ütni az orrát! És mással van el ahelyett hogy saját maga körül nézne szét! Volt már neked pasid? ha tényleg lány vagy? Nem az a bajod hogy egy pasi nem állt még szóba veled? :D Jó lett volna ha te is kellettél volna egy érett 30-as pasinak mi? :P Akkor most nem lennél ilyen mérges az idősebb pasikra! Ha megpukkadsz akkor se a te dolgod! és törvényileg se büntetendő ha egy 14 évet betöltött lány akár egy 40 éves pasival van együtt, ha saját döntéséből teszi, és nem erőszakkal! Mind1 Ezen lehetne vitatkozni hetekig is, csak az a baj hogy nincs értelme! Mindenki maga dönti el hogy neki mi a jó! Foglalkozz magaddal és ne másokkal és jobb lesz a kedved neked is! :)
2016. febr. 28. 17:25
 15/34 A kérdező kommentje:

Te normálisnak érzed magad, te beteg állat? :D

Addig engem se érdekel ki kivel jár, amíg engem meg az ismerőseinek meg nem környékezik. Neked kezeltetni kéne magadat XD

2016. febr. 28. 17:35
 16/34 anonim ***** válasza:
54%
Aj fáj az igazság mi? :P :D Hát szerintem téged nem környékezett meg senki és pont az a te bajod! Amúgy lenne jobb dolgod is mint itt irkálni és ilyen dolgokkal foglalkozni!
2016. febr. 28. 17:40
 17/34 A kérdező kommentje:

Ismerőseimnek*

Amúgy nyugodtan ugassál csak vén kecske, majd nehogy megüsd a bokádat, hogy véletlen egy kigyúrt férfi kislányát tapenolod...:P

2016. febr. 28. 17:44
 18/34 anonim ***** válasza:
41%

Aj de félek! 1. Nem tudod hány éves vagyok! így ne mond rám hogy vén kecske!

2. Nem nagyon félek a kigyúrt emberektől! Attól hogy izmosak szart se tudnak! Én 7 éves korom óta Kungfuzok és nem fogom megijedni egy kigyúrt pasitól!

3.Nem tudnék ártani egy lánynak! Eddig max megvédtem őket! Semmit nem tudsz rólam úgyhogy ne is alkoss véleményt rólam! Köszi!

2016. febr. 28. 18:39
 19/34 anonim ***** válasza:
95%

Vicces kérdést tettél fel, hadd mondjak valamit. Ti, kedves, 16-19 éves lányok, nagyon sokszor már rá sem hederítetek a saját korosztályotok tagjaira, amit azzal magyaráztok, hogy "nem elég érettek" hozzájuk képest a velük egykorú srácok. Elmondom a sztorim! :)

Nekem volt egy barátnőm közel 2 éve, ő most lett 20 éves, én mindjárt leszek 19. Akkor ez a két szám 18 és 17 volt. A lány majdnem egy év után dobott valami mondvacsinált indokkal, és még azon a héten jött érte a 34 éves pasija a suli elé egy fekete 911-es Porschéval. Aki ismer, mindenki nagyon jól tudja, hogy szellemileg nem 18-19 éves vagyok (mi sem igazolja ezt jobban, mint hogy magam keresem a pénzem a tanulás mellett már másfél éve, bérelt lakásban lakom amit fizetek, a BMW mellett amit szintén én vettem a saját pénzemből, és mindemellett tájékozott vagyok, lehet velem értelmes dolgokról értelmesen beszélgetni, stb). Tehát nem, itt nem ez volt a baj: itt az volt a baj, hogy én akkor még nem éltem egyedül és nem volt szép autóm, a 34 éves pasasnak meg volt. Egyébként ritka ronda emberről beszélünk, én meg nem vagyok Brad Pitt, de nem vagyok ronda sem, sportolok 10 éve. Az ismeretségi körömben nem ez az egyetlen példa arra, hogy egy lány kezd egy (általában elég gazdag!) 20-30 évesnél idősebb palival.

Ezzel azt szeretném neked mondani, hogy addig ne minket szidj, ne tegyél úgy, mintha ti lennétek a szegény kis áldozatok, amíg sokszor ti kezdtek bele ilyen kapcsolatokba. Abban egyet értünk, hogy szerintem is beteges az ilyen korkülönbség, és undorodom tőle. Ez kicsit olyan, és ezért most nagyon utálni fogsz, mint a női egyenjogúság kérdése. Rendben, azonos jogaitok vannak, nektek is lehet karrierközpontú életetek, de még ez sem elég, még több kell, folyamatosan látom a feministákat, akiknek még mindig nem áll be a szája. Csakhogy ha ti ennyire odáig vagytok a jogaitokért, akkor ahhoz miért ragaszkodik a nők többsége, hogy a férfi kezdeményezzen, tartsuk nektek az ajtót, meg hasonlók? Az élet nagy kérdései. :)

18/F

2016. febr. 28. 20:53
 20/34 A kérdező kommentje:

18. Félhetsz is, ahhoz képest, hogy nem vagy öreg, elég öreges a stílusod xD

Ezt azért nem árt figyelembe venni:

Az efebofília szexuális irányultság, az ilyen orientációjú személyeket efebofileknek, magyarul leginkább „ifjúszeretőknek” nevezzük. Azt a szexuális magatartást jelenti, mikor valaki tartósan és erősen 15-19 évesekhez vonzódik, ő maga azonban jóval idősebb ezeknél, korban nem hozzájuk illő. Az efebofil vágyak kielégítése sok országban részben illegális, néhányban legális: a leggyakoribb beleegyezési korhatár 16 év, a 2. leggyakoribb 14 év.

19.

Van igazság abban amit írsz, viszont azért, mert veled történt egy ilyen eset, nem minden lány az idősebbekre bukik, vagy amelyik igen, az azért, mert a tini fiúk lássuk be szeretnek csajozni.

Nem minden lány ilyen! És valóban hülyeség túlságosan a női egyenjogúságot hangoztatni, de ennek is van oka, hogy ti fiúk (egy része) nem tisztelik a lányokat. Azért, mert van néhány ribi, az nem azt jelenti, hogy mind olyan. És én nem minden idősebb fiúról/férfiról írom ezt, hanem arról a jó 40% ról.

2016. febr. 28. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!