Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik? Vagy lehet, hogy mar tobb?
Tetszik egy srac a suliból, csak 1-2 szót beszeltunk eddig.
Viszont egyik nap nagyon rossz hangulatom volt, kb sírni tudtam volna, ha meglátok egy szerelmes part/meghallgatok egy szomorúbb zenet, de amikor megláttam, akkor teljesen feldobodtam, sokkal jobb kedvem lett. Pedig nem köszönt, nem szemeztunk, semmi nem volt, csak szimplán lattam
Arra a napra nem is ugy emlékszem vissza, hogy de rossz volt, hanem hogy volt benne egy kis rossz, de inkabb jo volt, foleg miutan lattam Őt.
Szerintetek ez meg mindig a 'tetszés kategória'? Vagy mar lehet, hogy tobb?
16/L, 16/F
Kort es nemet is legyszi :)
lehet már több. több mint tetszés.
XXI. század és nem.
Ht már több szerintem
De kezdj el vele beszélni és már te is rá fogsz jönni hogy mit is érzel iránta
15/L
3. Mar pár napja tervezem, hogy beszélek vele es most lenne is egy tok jo ok, amire ra tudok kerdezni es akkor nem lenne 'ures beszelgetes'
Csak mindig ott vannak a haverjai vagy ha olyan nap van, hogy egyedul megy a buszmegállóba, akkor meg nekem nem jo vagy mégse jon azon a napon valamiert 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!