Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerethető vagyok? 15 L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethető vagyok? 15 L

Figyelt kérdés

+: Mélyérzésű, okos, normálisan nézki, művészetekben otthon van, sok hobbija van, megbocsátó, figyelmes, gondolkodó,

-: Fura, idegesítő, visszahúzódó, elérhetetlen, AKÁR -ha kell- agresszív, éles nyelvű, önbizalomhiányos, enyhén pesszimista, kritizálásra hajlamos, antiszociális?, viharos természetű, túlérzékeny,

Tisztában vagyok azzal, hogy több a negatív de, azt hiszem néhány - tulajdonságról a felületes nézelődő azt gondolhatja, élvezem azokat, vagy esetleg szívem mélyén +an hatnak.... Nem.

Mielőtt valaki megkérdezné: igen, emiatt nem tudok aludni...

Köszönöm előre is a rendes válaszokat!

2016. jan. 14. 23:32
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ijesztő, pontos j-vel sem :D
2016. jan. 23. 17:44
 62/67 anonim ***** válasza:
Menjünk mán tejázni fele:D
2016. jan. 23. 17:50
 63/67 A kérdező kommentje:

Amúgy tényleg pontos jvel van.

Keressetek rá :D

Én megengedtem, hogy teázz.

"Tőlem"

És örülök, hogy nem vagy ijesztő. Ez sokszor jól jöhet az embernek in hétköznapok

2016. jan. 24. 18:39
 64/67 anonim ***** válasza:
na jó ,téleg többet nem irok:D
2016. jan. 24. 18:45
 65/67 anonim ***** válasza:
#63: Tudom, hogy pontos ly-vel van ne aggódj :D
2016. jan. 24. 21:06
 66/67 A kérdező kommentje:

Becamanu: Kár. Lefogadnám, benne van a gyorselérésedben ez az omniózus lap. Egy smiley a tét.

Akkor jó, megnyugodtam. Ma is tudok aludni

2016. jan. 25. 15:24
 67/67 anonim ***** válasza:
Nem nincs benne a gyorselérésben ez az ominózus lap:D
2018. febr. 20. 21:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!