Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerethető vagyok? 15 L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethető vagyok? 15 L

Figyelt kérdés

+: Mélyérzésű, okos, normálisan nézki, művészetekben otthon van, sok hobbija van, megbocsátó, figyelmes, gondolkodó,

-: Fura, idegesítő, visszahúzódó, elérhetetlen, AKÁR -ha kell- agresszív, éles nyelvű, önbizalomhiányos, enyhén pesszimista, kritizálásra hajlamos, antiszociális?, viharos természetű, túlérzékeny,

Tisztában vagyok azzal, hogy több a negatív de, azt hiszem néhány - tulajdonságról a felületes nézelődő azt gondolhatja, élvezem azokat, vagy esetleg szívem mélyén +an hatnak.... Nem.

Mielőtt valaki megkérdezné: igen, emiatt nem tudok aludni...

Köszönöm előre is a rendes válaszokat!

2016. jan. 14. 23:32
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
60%
a felsorolásból az "elérhetetlen" ami kicsit necces. mert ha valaki még meg is próbál hozzád közel kerüni, de nem engeded, akkor lehet, hogy még egyszer próbálkozik, talán kétszer is, aztán feladja, és nem fogja megtudni, hogy tényleg szerethető vagy-e., mindenesetre kicsit skizó is amit leírsz, mert egyszerre agresszívnek; önbizalomhiányosnak; kritizálónak;és figyelmesnek lenni...hááát.....
2016. jan. 14. 23:40
 2/67 anonim ***** válasza:
Hát persze,hogy szerethető vagy
2016. jan. 14. 23:45
 3/67 A kérdező kommentje:

A """skizo"""-ra annyit írnék, helyzet adja.

Miért, te sem vagy mindennap ugyanaz az ember, nem?

Nekem ez is bajom.

Mindennapásnak érzem magam, és mikor bemutatkozom, nehéz megállnom, hogy nem tegyem hozzá ezt is: " De holnap már nem"

Az elérhetetlenségem az antiszocialitásom egy mellékterméke, nem úri gőgből teszem amit teszek.

2016. jan. 14. 23:46
 4/67 A kérdező kommentje:
Második: Komolyan? :)
2016. jan. 14. 23:46
 5/67 anonim ***** válasza:
A lehető leggomolyabban
2016. jan. 14. 23:53
 6/67 anonim ***** válasza:
esküszöm máris beléd szerettem :D
2016. jan. 14. 23:59
 7/67 anonim ***** válasza:

Mindenki szerethető, a maga módján. :)

Te is az vagy :) Hidd el, volt már dolgom rosszabbal :D

20/F

2016. jan. 15. 00:00
 8/67 anonim ***** válasza:
Kár nem vagy már a korosztályom :D
2016. jan. 15. 00:01
 9/67 anonim ***** válasza:
100%

12 éves?

Mesélj még

2016. jan. 15. 00:08
 10/67 A kérdező kommentje:

Matekmumus háhá jó név

Kedvesek vagytok :)

És ha becamanu vagy ki a rák 12 éves is, akkor is lehet egy véleménye.

És köszönöm. Tényleg. Kicsit jobb is lett a napom. Mármint az, ami 14 perce kezdődött

2016. jan. 15. 00:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!