Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerethető vagyok? 15 L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethető vagyok? 15 L

Figyelt kérdés

+: Mélyérzésű, okos, normálisan nézki, művészetekben otthon van, sok hobbija van, megbocsátó, figyelmes, gondolkodó,

-: Fura, idegesítő, visszahúzódó, elérhetetlen, AKÁR -ha kell- agresszív, éles nyelvű, önbizalomhiányos, enyhén pesszimista, kritizálásra hajlamos, antiszociális?, viharos természetű, túlérzékeny,

Tisztában vagyok azzal, hogy több a negatív de, azt hiszem néhány - tulajdonságról a felületes nézelődő azt gondolhatja, élvezem azokat, vagy esetleg szívem mélyén +an hatnak.... Nem.

Mielőtt valaki megkérdezné: igen, emiatt nem tudok aludni...

Köszönöm előre is a rendes válaszokat!

2016. jan. 14. 23:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:

Most nézd meg akárhányas, hogy felizgattad

A nemjóját :D

2016. jan. 15. 00:34
 12/67 anonim ***** válasza:

Amennyiben valaki a fenti tulajdonságokat keresi, és a lenieket "elviseli", akkor igen.

Például nekem tetszik, amennyiben a lentebbi tulajdonságaid egy bizonyos határt át nem lépnek :)

2016. jan. 15. 01:02
 13/67 anonim ***** válasza:
:$
2016. jan. 15. 05:47
 14/67 anonim ***** válasza:
Kit izgatott föl?
2016. jan. 15. 06:18
 15/67 anonim ***** válasza:
Igen
2016. jan. 15. 08:50
 16/67 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm, továbbra is.

Becemanu (remélem megint jól írtam a neved, azért volt múltkor a ki a rák, mert hülye vagyok és elfelejtettem:) Én pedig a buznkóságom ráfogtam másra.

Amúgy pedig nagyon köszönöm, hogy segítettél.

És az elején azt mondom, hogy jó a véleményed, ha 12 éves vagy, ha nem

Egyébként pedig who cares? Egy ismeretlen hülyeséget hisz.

Ez ugyanolyan, mint amikor egy kérdésem láttán azt mondták, egy unatkozó 20 éves fiú vagyok.

Na, akkor hangosan felröhögtem.

Szóval ne vedd a kis szívedre.

Ez csak egy weboldal.

2016. jan. 15. 10:25
 17/67 A kérdező kommentje:
És a-val van, nem hiszem el
2016. jan. 15. 10:26
 18/67 anonim ***** válasza:

Igen, lehetsz szerethető :) Csak egyes negatív tulajdonságokat ne vigyél túlzásba, mint pl. az "idegesítő". Nyilvánvaló, miért.

Mit értesz fura alatt? Ne légy elérhetetlen, mert akkor az emberek feleslegesnek fogják érezni a közeledésüket.

2016. jan. 15. 10:30
 19/67 anonim ***** válasza:
Ha engeded popsiba, az esetleg kompenzál egy keveset a negatív listából, egyébként sajnos el kell, hogy keserítselek. :(
2016. jan. 15. 11:21
 20/67 A kérdező kommentje:

18: Elérhetetlenségem nem úri gőg, az antiszocialitásom egy mellékterméke. Idegesítő.. az keveset vagyok az, de értem.

19: Igazából nem tudom, miért írok, mert aki egy ilyen kommentet ír az x ember, és az x embereknek a véleménye nem foglalkoztat annyira, de azért megkérdezem: Miért? Olyan rossz vagyok? Mi a legrosszabb?

2016. jan. 15. 11:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!