Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Szerethető vagy" ez általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szerethető vagy" ez általában mit jelent ha egy ember ezt mondja egy másiknak?

Figyelt kérdés
érzelmi szempontból.
2015. júl. 9. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:

hogy bírlak, jófej vagy, de nem vagyok még beléd szerelmes.

bár nem tudjuk, hogy nő mondja férfinek, vagy fordítva, vagy férfi mondja férfinek, vagy nő mondja nőnek.

2015. júl. 9. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Amikor én ezt mondtam valakinek, akkor azért mondtam, mert a másik eléggé megnyílt, megmutatta a belső énjét, kitárulkozott. Nekem ettől válik valaki szerethetővé. Amíg csak a felszínt látom, egy álarcot, addig nem tudok hozzá kapcsolódni semmilyen formában.

És persze ebben az is benne van, hogy mindaz, amit megmutatott magából, szimpatikus is nekem.

2015. júl. 9. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
# 1: Az lehet, hogy amikor mondja, nem szerelmes, de attól még bele lehet szeretni, ha úgy alakul. ;)
2015. júl. 9. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
igen, bele lehet szeretni, semmi sem kizárt :)
2015. júl. 9. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ilyen önbizalomerősítő szöveg, ha valaki, akit kedvelünk, a véleményünket kéri (vagy sajnáltatja magát)
2015. júl. 9. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:

ha én ilyet mondok valakinek az már felér egy igazi 6 oldalas szerelmi érzelmi vallomással :,D

szóval ez nagyon nagy szó.

2015. júl. 9. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!