Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehetnék szerethető ember?

Hogyan lehetnék szerethető ember?

Figyelt kérdés

engem sohasem szerettek,max a szüleim,de azt sem éreztem. Gyűlölöm magam,mert az értékem egy nagy pótkocsi trágyával egyenlő. Nem tudom elviselni magam,de öngyilkos nem leszek (nem akarok,meg a bátorság sincs meg hozzá). Nincs bennem semmi szerethető tulajdonság,így barátnőm nem valószínű,hogy lesz. Pedig szeretném,ha szeretnének.

29/F

2015. szept. 10. 16:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Sok pénz,az segít!
2015. szept. 10. 17:01
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet.:S
2015. szept. 10. 17:05
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Első lépésként sürgősen változtasd meg az önértékelésedet.

Ha sugárzik belőled a rosszkedv, az másokból akaratlanul is ellenszenvet váltasz ki.

Szerezz önbizalmat! Nézz magadba alaposan, hiú és elfogulatlan szemmel is, és vedd észre az értékeidet. Az összeset, akármennyire kicsik. Találd meg a pozitívumaidat - magaddal kapcsolatban és az emlékeid között - és nézz körül a világban is, lásd meg a szépségét.

Állatbarát vagy? Jó a zenei ízlésed? Átadtad a helyed egy idős néninek a buszon? Jó a hajad? Szépen rajzolsz? Rádmosolygott egy baba? Szép az időjárás?

2015. szept. 10. 19:26
 4/23 A kérdező kommentje:
Régebben gyakran átadtam a helyemet idős néninek/bácsinak,de mostanában nem utazom busszal,szóval már nem gyakorlom ezt. Nem jókedvemből van rosszkedvem. Nem tudok örülni semminek,legszívesebben egész életemet a neten tölteném,de dolgozni muszáj menni.
2015. szept. 10. 20:06
 5/23 A kérdező kommentje:
Ja,még valami:nincsenek értékeim.
2015. szept. 10. 20:07
 6/23 anonim ***** válasza:

Átadtad a helyed. Ez már egy érték.

Próbáld ki azt, hogy elhelyezkedsz egy kényelmes helyen, becsukod a szemed, és minimum pár percig képzeld azt, hogy milyen jó ember vagy. Ha nem megy, kezdetben csak azt ismételgesd magadban: "Jó ember vagyok." és mosolyogj. Nem baj ha nem őszinte, és az se, ha esetleg úgy gondolod hogy hülyén néz ki. Egyedül vagy, csináld bátran.

Nincs olyan kifoás, hogy "nem megy." Csak ismételgesd magadban, hogy pozitív vagy, kedves vagy. Próbáld elhinni, éld bele magad.

2015. szept. 10. 20:12
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszi,majd kipróbálom,ha lesz rá időm.
2015. szept. 10. 20:21
 8/23 anonim ***** válasza:

Akár most is megteheted :)

Dőlj hátra, csukd be a szemed és ismételd el párszor :) és mosolyogj :D

2015. szept. 10. 20:24
 9/23 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér,legfeljebb nem sikerül.
2015. szept. 10. 20:27
 10/23 anonim ***** válasza:

Már csak a hozzáállásodon kell változtatni, de alakul :D

Mi a kedvenc állatod?

2015. szept. 10. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!