Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti suliban csak azokat a lányokat nézitek meg akik ki vannak sminkelve, ki van egyenesítve a hajuk, kivan a mellük?
Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 12:36
1/9 anonim válasza:
Engem szimpla farmer-póló kombóban, smink nélkül is megnéztek, nem tudom, mi változott 5 év alatt. :D
2/9 anonim válasza:
Azokat nezik meg, akik szepek. Mindegy, hogy sminkelnek-e vagy nem, attol fugg, mi all jol nekik.
3/9 anonim válasza:
Én igazából pont, hogy nem. Sokszor megszóltak már, hogy minek nézem azt a ronda nőt. Nekem inkább az számít, hogy megfog-e rajta valami, bár engem ne vegyél alapul, mert elég furcsa ízlésem van.
4/9 anonim válasza:
Nem :)
Ha meg igen, megvan róla a véleményem..minek suliba így kiöltözni? Sokkal jobban bejön az olyan aki szolidan csinos, nem mindenét kirakva..
5/9 anonim válasza:
Nálam ami sokat alatba nyom, hogy milyen a kisugárzása. Lehet kirakva minden, ha nem illik hozzá, és az összkép rossz, akkor csinálhat bármit.. Nálam az nem lényeg, hogy ki legyen sminkelve, hanem inkább legyen ápolt, ne legyen zsíros a haja, tiszta ruhában járjon. Ami még hagyon fontos a keze, hogy ne legyen 5-6 centis műköröm, meg tiszta kosz. Van ott is normális kis rövid köröm valami szép lakkal.
Egyszóval, nem csak azokat. Az, hogy kinek mi a zsánere, már egyén dönti el.
6/9 anonim válasza:
Én egy elég tróger középsuliba jártam és ott a fiúk többsége az ilyen hülye p***ákat nézte meg. De én meg konkrétan elszörnyedtem ha ilyeneket láttam, én inkább a szolidabban öltözködő aranyos kinézetű lányokat néztem.
7/9 anonim válasza:
nem én azt nézem meg ameik tecik és normális kedves
8/9 anonim válasza:
Igen, megnézem az ilyen lányokat. Aztán magamban megkérdezem, hogy miért nem nevelték rendesen. Utána pedig megnézek egy rendes lányt. :)
9/9 anonim válasza:
pont egyiket se.ha jó a s gge valakinek,azt nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!