Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ferfiak! Ti mit gondoltok az olyan csajokrol, akik olvasni nem szeretnek, viszont csak azzal vannak elfoglalva, hogy mindig ki legyenek sminkelve stb?
Egy olvasott lánnyal sokkal többet tudunk beszélgetni valószínüleg, és mivel az olvasás a gondolkodást is elősegíti, erős a tippem, hogy nem nagyon fogunk szót érteni.
persze szívesen beszélgetnék vele, ezzel semmi gond nincsen, csak a tapasztalatom az, hogy a könyvek hiánya meg fog mutatkozni elég hamar.
Én amondó vagyok, hogy ha remek személyiség nagyon fogom kedvelni, mi több igen jó barátok lehetünk. (vagy ilyen hölgy ismerősöm)
Viszont nem valószínű, hogy párként összeillenénk.
Nem értem, miért bálványozzák úgy az olvasást. Tipikusan akik odáig vannak, hogy őőők milyen olvasottak, napi szinten falják a "metrós" könyveket, amiben kb. annyi kultúra nincs, mint egy közepes akciófilmben. De a mellüket lehet döngetni, hogy ők milyen olvasottak.
Egyébként túl kevés és irányított az infó a lányról, hogy ez alapján véleményt lehessen alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!