Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nocsabasz pasit meg lehet fogni hosszu tavra, ha nagyon kivihoan oltozom, mindig ilyen 15 cm magas cipoket hordok, ki vagyok sminkelve?
Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 09:48
1/8 anonim válasza:
Nem :D Nőként mondom neked,nagyon sok hasonló lány van, aki kihívóan öltözködik és 15 cm-es cipőket hord. HA esetleg megfogod netán valamivel hosszú távon, akkor annak az egyéniségednek kell lennie. És számára nagyon különlegesnek kell lenned, hogy szerelmet érezzen. De aki nőcsábász nehezen változik.
2/8 anonim válasza:
A férfiak nevében kikérem magunknak a feltételezést, hogy bármelyikünket ilyen felszínes dolgokkal meg lehet fogni! :-P
Bár ha jól sejtem te máshogy nem fogsz meg senkit :-(
3/8 anonim válasza:
ehhez mást nem is lehet hozzáfűzni, az első két válaszoló nagyon jól leírta :)
4/8 anonim válasza:
Legfeljebb azt éred el, hogy többször és rendszeresen akar téged - is - megd..ni, de ettől még más nőket is fog hajkurászni...
5/8 anonim válasza:
napi nőcsábász kérdés majd az én kedvemért megváltozik ...... majd röktön megfog
6/8 anonim válasza:
Hacsak a 15 cm-s cipősarokkal oda nem szögezed az ágyhoz... :)
7/8 rrrrrreennnnn válasza:
Milyen buta vagy te is. 15 centi cipősarokkal senkit nem.lehet mehfogni, nem még egy nőcsàbàszt. Ilyet sem hallottam még. Valaki cipősarokkal akarja megfogni magànak a férfit. Sok ostoba p..na van itt, de te most mindenkit übereltél. Am kösz. Szakadtam a röhögéstől. Cipősarokkal pàrkapcsolatot kialakìtani. Jò lenne, ha külön àrulbànak 15 centis sarkat, nem cipővel együtt. Sok làny, aki nem hajlandò.ilyen marhasàgokban jàrni, csak menne az utcàn vagy a könyvràrva vagy boltba cipősarokkal a kezében, màris lenne pàrja. Ostoba liba.
8/8 rrrrrreennnnn válasza:
Jajj bocs az elìràsokért, de még a kezem is remeg a röhögéstől. De nem bànom, hogy mégegyszer írhattam. Igy legalàbb ùjra megjegyezhetem,mekkora fogalmatlan vagy. Agyad mint egy kosàr fingnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!