Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az értelmiségi, magas fizetésű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az értelmiségi, magas fizetésű (vagy arra esélyes) nők kevésbé vágynak családra és tartós kapcsolatra?

Figyelt kérdés

18-23 éves lányok érdekelnek és az utóbbi 2 évben kb 20 lánnyal randiztam, akikkel legalább csók is volt. Azt vettem észre, hogy a közgazdász, jogász és hasonló lányok hiába sokszor jólelkűek és kedvesek, aranyosak, nem akarnak tartós kapcsolatot, miközben a szakmát tanuló (vagy végzett) lányok meg sokkal inkább. Miért?

Legutóbb egy nagyon cuki, 180 cm magas, karcsú jogász lánnyal voltam együtt egy darabig. Nagyon édes, törődő, gondoskodó természetű volt (pl miután lefeküdtünk egymással először, utána mondtam hogy éhes vagyok és csinált nekem kései vacsorát, már éjfél után), de amikor később mondtam, hogy én szeretnék néhány (3-5) éven belül családot, akkor kb 1,5 hónap után véget ért a kapcsolatunk.

Ehhez képest a boltos/pincér/pultos/szalagmunkás és hasonló lányok meg sokkal inkább oda vannak a gondolatért, hogy gyerekük és szerető családjuk legyen pár éven belül, azt vettem észre. Ez miért van? Amennyi idős én vagyok, azért 3-4 éven belül szeretnék családot, gyerekeket.

25/F

2015. nov. 3. 18:11
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
22%

Valszeg ők jobban tudnak karriert építeni, aminek a középpontjában nem a csimuták vannak. Persze emellett lehet, h jobban bíznak az emancipációba, tudjafene.

26/F

2015. nov. 3. 18:13
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
Mert minél inkább karrierista szakmát, hivatást választ valaki, annál későbbre tolódik ki a gyerekvállalás. Plusz az is közrejátszik, hogy a karrierista nők ilyen téren agymosottabbak, mivel abban a tévhitben élnek, hogy nincs idejük, módjuk, tartós kapcsolatra, hiszen két paragrafus közt elég egy orgazmus nekik. Hogy mondjam? Hiába okosak racionálisan sokan, érzelmileg annál nagyobb analfabéták. Egy egyszerűbb, nyugisabb hivatást választó nőben erősebben lobog a fészekrakás vágya, mert nem komplikálja túl a párkapcsolatok dinamikáját. Sokkal emberközelibbek. Persze vannak érzelmileg érettek a tanultabbak között is, és vannak igen alulmaradottak az egyszerűbb, gyakorlatiasabb hivatást választó nők között is. Nem lehet sablont húzni rá, de szerintem valami ilyesmi áll a háttérben. Részben tapasztalatokból következtetek.
2015. nov. 3. 18:16
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem feltétlenül függ ettől. Én azt tapasztaltam, hogy sok komolyabb ambíciókkal rendelkező nő inkább később akar gyereket, mintsem egyáltalán nem.
2015. nov. 3. 18:20
 4/13 anonim ***** válasza:
30%
Mi jó választ írtam, erre lepontozod. Indokolj már ember! :D
2015. nov. 3. 18:22
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
20 éves mérnökhallgató lány vagyok, az egyik legjobb az évfolyamon, szeretnék karriert, de ettől függetlenül lassan 5 éve komoly kapcsolatban vagyok és családot is szeretnék. De egyébként szerintem is van abba valami amit írsz. A tanulás és a karrier miatt kitolódik időben a család és ha valaki sürgeti őket félnek, hogy nem jön össze a karrier. Egyszerűen karrieristák inkább. A kevésbé tanult lányoknak nincs vesztelivaloja, szalagmunkát bármikor talál, de aki már 5 évet tanul valamit az nem akar a ranglétra alján megállni. Jobb elöbb a jó fizu, hogy babával már ne kelljen a pénzzel bajlodni. Ezért nehéz a mai nők élete.. mindenhol meg kell felelniük :/
2015. nov. 3. 18:23
 6/13 anonim ***** válasza:
37%
Én sem értem a lepontozást.. na m1, az igazság fáj
2015. nov. 3. 18:25
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
Én már megszoktam, hogy pontozgatják a normális válaszokat is. Én is 0%-on vagyok, pedig csak azt írtam le, amit tapasztaltam az ilyen nőknél. :) Ők maguk mondták, amit írtam.
2015. nov. 3. 18:31
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Az onmagvalosito motivumok ennyire onzove teszik ezeket a noket. Mindent elorebb helyeznek a joletert cserebe.
2015. nov. 3. 18:46
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

két külön dolgot írsz. a tartós kapcsolat, meg a pár éven belül gyerek két külön téma.

orvosira járok, van még pár évem+rezidenskedés a végzésig és vágyok komoly kapcsolatra, viszont a gyerektéma nagyon nem pár év múlva jöhet még szóba... egyszerűen lehetetlen korán szülni menni, ha sokáig tanul az ember.

2015. nov. 3. 19:40
 10/13 anonim ***** válasza:
40%
8-as, ez mi ebben az önzőség? :D
2015. nov. 3. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!