Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az értelmiségi, magas fizetésű (vagy arra esélyes) nők kevésbé vágynak családra és tartós kapcsolatra?
18-23 éves lányok érdekelnek és az utóbbi 2 évben kb 20 lánnyal randiztam, akikkel legalább csók is volt. Azt vettem észre, hogy a közgazdász, jogász és hasonló lányok hiába sokszor jólelkűek és kedvesek, aranyosak, nem akarnak tartós kapcsolatot, miközben a szakmát tanuló (vagy végzett) lányok meg sokkal inkább. Miért?
Legutóbb egy nagyon cuki, 180 cm magas, karcsú jogász lánnyal voltam együtt egy darabig. Nagyon édes, törődő, gondoskodó természetű volt (pl miután lefeküdtünk egymással először, utána mondtam hogy éhes vagyok és csinált nekem kései vacsorát, már éjfél után), de amikor később mondtam, hogy én szeretnék néhány (3-5) éven belül családot, akkor kb 1,5 hónap után véget ért a kapcsolatunk.
Ehhez képest a boltos/pincér/pultos/szalagmunkás és hasonló lányok meg sokkal inkább oda vannak a gondolatért, hogy gyerekük és szerető családjuk legyen pár éven belül, azt vettem észre. Ez miért van? Amennyi idős én vagyok, azért 3-4 éven belül szeretnék családot, gyerekeket.
25/F
Valszeg ők jobban tudnak karriert építeni, aminek a középpontjában nem a csimuták vannak. Persze emellett lehet, h jobban bíznak az emancipációba, tudjafene.
26/F
két külön dolgot írsz. a tartós kapcsolat, meg a pár éven belül gyerek két külön téma.
orvosira járok, van még pár évem+rezidenskedés a végzésig és vágyok komoly kapcsolatra, viszont a gyerektéma nagyon nem pár év múlva jöhet még szóba... egyszerűen lehetetlen korán szülni menni, ha sokáig tanul az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!