Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az értelmiségi, magas fizetésű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az értelmiségi, magas fizetésű (vagy arra esélyes) nők kevésbé vágynak családra és tartós kapcsolatra?

Figyelt kérdés

18-23 éves lányok érdekelnek és az utóbbi 2 évben kb 20 lánnyal randiztam, akikkel legalább csók is volt. Azt vettem észre, hogy a közgazdász, jogász és hasonló lányok hiába sokszor jólelkűek és kedvesek, aranyosak, nem akarnak tartós kapcsolatot, miközben a szakmát tanuló (vagy végzett) lányok meg sokkal inkább. Miért?

Legutóbb egy nagyon cuki, 180 cm magas, karcsú jogász lánnyal voltam együtt egy darabig. Nagyon édes, törődő, gondoskodó természetű volt (pl miután lefeküdtünk egymással először, utána mondtam hogy éhes vagyok és csinált nekem kései vacsorát, már éjfél után), de amikor később mondtam, hogy én szeretnék néhány (3-5) éven belül családot, akkor kb 1,5 hónap után véget ért a kapcsolatunk.

Ehhez képest a boltos/pincér/pultos/szalagmunkás és hasonló lányok meg sokkal inkább oda vannak a gondolatért, hogy gyerekük és szerető családjuk legyen pár éven belül, azt vettem észre. Ez miért van? Amennyi idős én vagyok, azért 3-4 éven belül szeretnék családot, gyerekeket.

25/F

2015. nov. 3. 18:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%

Ez bizony így van, nem te vagy az első aki észrevetted. Kutatások bizonyítják, hogy az értelmiségi emberek kevesebb gyereket vállalnak.

Szerintem ez azért van, mert több a választásuk, úgymond kitárul előttük a világ. Valószínűleg azt csinálják amit szeretnek, ha sok a fizetésük akkor biztos jók is benne, emiatt talán az önértékelésük is jobb és nincs akkora szükségük arra hogy mások megerősítsék őket abban, hogy szeretnivalók. Valljuk be, ennyi lehetőség mellett nem olyan vonzó évekre teljesen elzáródni a világtól és pelenkákat cserélgetni. Én sem vágyok családra, mert amit csinálok aztsokkal érdekesebbnek és vonzóbbnak találom.

Míg azért valljuk be, boltosnak szalagmunkásnak lenni nem egy leányálom, a legtöbben nem élvezik azt a gürcölést...

2015. nov. 3. 19:45
 12/13 anonim ***** válasza:
5%

En meg ezekhez pluszban dogos is vagyok. Jelenleg van elettarsam 2 eve. Az elozo elettarsammal is komolyan gondoltam: hazassagot es gyereket terveztunk. Minden nap szexeltunk volna az en akaratombol, de o faradt volt es megtalaltam az emailjeben, h regisztralt szexpartnerkeresore. Igy aznap kerdes nelkul kirugtam: elvitettem vele az osszes cuccat es lecsereltem a zarakat a bejarati ajton.

Minden parkapcsolatommal komolyan tervezek: igenylem a sok kozos programot, a kozosen tarsasagba menest, egymast bemutatni a baratoknak, rendszeres egyuttes sportot is.

Mivel meg meg akarom megjobban alapozni az eletunket, sokat szorakozni es nyaralni jarni meg meg mindkettonknek nyelveket kell meg tanulni a munkankhoz, egyelore nem akarunk gyereket vallani, csak evekkel kesobb. Mivel megint orokke tarto kapcsolatnak gondoljuk, igy a gyerek szulest elhalaszthatjuk par evvel kesobbre.

A kerdesedet tulsagosan altalanositonak gondolom. Nekem ket baratnom is hasonloan magas kepzettsegu es tartos kapcsolatban elnek es gyereket terveznek. A kerdesed tukrozi a csalodasaid es teves kovetkezteteseid. Remelem a kovetkezo kapcsolatoddal sikerrel jarsz.

N

2015. nov. 3. 19:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem vágynak rá kevésébé de később akarják. Ha már tanul X évet akkor persze hogy szeretne a munka világában is érvényesülni picit, vannak ez irányban is tervei, álmai, szeretne bizonyítani, babázni lehet pár évvel később is.

Nem a múlt században élünk már ahol ha 20 évesen nem szülsz nem házasodsz akkor hülyének vagy nézve. Nincs ebben semmi különös.

2015. nov. 4. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!