Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk nekte milyen lanyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk nekte milyen lanyok tetszenek? Szeretitek ha egy lany mindig szepen kivan sminkelve de ettol meg termezetes, mi az ami nagyon bejon?

Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 15:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szép arc. Ez a lényeg. Főleg a szép szem és a szép orr. Meg úgy az egész. A smink rendben van, ha nem kihívó, de sokszor felesleges. "Aki szép az reggel is szép".
2013. szept. 12. 15:02
 2/11 anonim ***** válasza:

Ne legyen agyon sminkelve egy kis szajfeny es egy icipici szempillaspiral belefer de tobb ne!

Legyen szep formas feneke szep arca es mindig mosolyogjon!

2013. szept. 12. 15:03
 3/11 A kérdező kommentje:
en is szolid sminkre gondoltam.es hogy kepzelitek el milyen szemek a legvonzobbak?
2013. szept. 12. 15:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Világosbarna, gesztenye színű. De a kék is bejön, főleg, ha van benne egy kis sárga is. Ne legyen túl kicsi, de lényeg, hogy Passzoljon az archoz. (És elmondjon mindent).
2013. szept. 12. 15:07
 5/11 A kérdező kommentje:
akkor nemis igaz hogy rogton a lany feneket bamuljatok meg?
2013. szept. 12. 15:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Legyen természetes. Én a legjobban a festetlen nőket szeretem, de nem bosszant nagyon, ha egy kicsi smink van rajtuk.
2013. szept. 12. 15:10
 7/11 anonim ***** válasza:

"akkor nemis igaz hogy rogton a lany feneket bamuljatok meg?"

Ez sok mindentől függ.

1. Kinek, milyen az ízlése, ki milyen ember. Én az arcot szoktam nézni, mert egy gyönyörű arcnál nincs szebb látvány a világon. De nem mindenki gondolkodik így. És ez nem jelenti azt, hogy én rá se nézek a lányok fenekére. :)

2. Milyen az adott lány. Ha mondjuk olyan feneke van, mint Jlo-nak, akkor biztos, hogy a popsiján akad meg a szemem.

2013. szept. 12. 15:16
 8/11 A kérdező kommentje:
es peldaul ha megtetszik egy lany milyen jeleket kuldtok fele.mibol lehet tudni hogy bejon nektek a csaj.mondjuk nagyon komolyak vagytok nem sulis pasik valaszara gondolok hanem erett pasikera
2013. szept. 12. 15:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez is egyénfüggő. Mondjuk észreveszed, hogy sokszor bámul téged, meg kedvesebb veled az átlagosnál. Bár van aki az ellenkezőjét csinálja.

De ha tényleg bejössz neki, akkor azt előbb utóbb jelezni fogja.

2013. szept. 12. 15:34
 10/11 anonim ***** válasza:
A szolid smink nagyon tud tetszeni! pl. egy egyszerű szemkihúzás meg szájfény vagy mi a szr :)
2013. szept. 12. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!