Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nekte milyen lanyok tetszenek? Szeretitek ha egy lany mindig szepen kivan sminkelve de ettol meg termezetes, mi az ami nagyon bejon?
Ne legyen agyon sminkelve egy kis szajfeny es egy icipici szempillaspiral belefer de tobb ne!
Legyen szep formas feneke szep arca es mindig mosolyogjon!
"akkor nemis igaz hogy rogton a lany feneket bamuljatok meg?"
Ez sok mindentől függ.
1. Kinek, milyen az ízlése, ki milyen ember. Én az arcot szoktam nézni, mert egy gyönyörű arcnál nincs szebb látvány a világon. De nem mindenki gondolkodik így. És ez nem jelenti azt, hogy én rá se nézek a lányok fenekére. :)
2. Milyen az adott lány. Ha mondjuk olyan feneke van, mint Jlo-nak, akkor biztos, hogy a popsiján akad meg a szemem.
Ez is egyénfüggő. Mondjuk észreveszed, hogy sokszor bámul téged, meg kedvesebb veled az átlagosnál. Bár van aki az ellenkezőjét csinálja.
De ha tényleg bejössz neki, akkor azt előbb utóbb jelezni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!