Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, észreveszitek egyáltalán, ha egy lány ki van sminkelve? Lányok, ti hogy tapasztaljátok?
Nem sminkelem magam, a természetesség híve vagyok, max.szájfény vagy szempillaspirál. Így érzem magam jól, ha nem kell arra figyelnem, hogy rendben van-e a sminkem, meg amúgy sincs mit "elfednem" az arcomon.
De nyilván egy-egy alkalomra megadom a módját és szépen, ízlésesen kisminkelem magam, amit észre szoktak venni a férfiak, de eddig még egy se hiányolta, hogy miért nincs rajtam smink, sőt volt aki csodálkozoztt, hogy hogy nem festem magam......ettől függetlenül megnézem és magamba meg is dícsérem azt a nőt aki szépen, dekoratívan ki van sminkelve :)
Sminkelek: alapozó, korrektor, szempillaspirál, ki van húzva a szemem is.
De csak akkor veszik észre, hogy ki vagyok sminkelve, ha pirosító/bronzosító van rajtam.
A hülyék, nem képesek ezek figyelni a részletekre, nem figyelted még meg?!
26N
Nekem még a kollégaNŐim se vették észre kb két hétig. XD Két hete jártam dolgozni, amikor egyik kolléganőm megjegyezte, hogy milyen jól áll nekem, ha ki van húzva a szemem. Tök ugyanolyan módon sminkeltem előtte is, így mondtam, hogy köszönöm, de eddig is így volt. Válasz: "eddig valahogy nem tűnt fel".
Ezek után képzelem a pasik mennyire foglalkoznak ezzel.
Bár nekem barátom speciál figyel a részletekre, és szereti ha sminkelek, de átlagban nem hiszem, hogy a pasik nagytöbbsége észreveszi, vagy felfogja, hogy mit lát.
23L
6-os
Legalábbis te azt hiszed, közben meg szánalmas vagy!
Mivel majd' minden nő sminkeli magát, nem túl feltűnő.
Én egyébként nem szeretem, ha egy nő sok sminket használ. A rúzst például kifejezetten gyűlölöm. Szájfény, aztán viszontlátás. 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!