Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből lehet még valami?
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet hogy van egy lány elég jóba vagyunk már pár éve, és tényelg elég sokmindent megbeszéltünk olyan dolgokat is amiről mással nem beszélnénk, de amióta kevesebbet találkozunk( más suli, koli, stb...) azóta elkezdtünk távolodni, pedig én többet is akkarnék tőle, ezért kitaláltam hogy elmondanám hogy mit érzek iránta. Szerintetek megéri elmondani vagy inkább hagyjam a francba??2016. jan. 5. 12:36
1/7 anonim válasza:
Nincs vesztenivalód, szóval szerintem mondjad el neki
2/7 A kérdező kommentje:
Csak attól félek hogy akkor már nem barátként tekintene rám
2016. jan. 5. 13:30
3/7 anonim válasza:
Soha se késő
Ha régóta ismeritek egymást és megbíztok egymásban oly annyira akkor szépen lassan mondd el neki :)
Elősször csak utalgass és ha a csaj nem fogja megérteni akkor lehet h várni kéne még
4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már sokszor utalgattam, de nem adott semmilyen visszajelzést, inkább elment az utalások mellett
2016. jan. 17. 16:44
5/7 A kérdező kommentje:
Még én inkább személyesen mondanám el neki(mert úgy az igazi, nem telefonon) de ha rá akarom venni hogy találkozzunk mindíg német mond
2016. jan. 17. 22:35
6/7 Kiyoko22 válasza:
A baj az... hogy bármennyire is fájdalmas ez, de ha egy fiú-lány közötti kapcsolatban az egyik fél többet érez, az már sosem lesz igazi barátság. Ha nem mondod el, azzal neki is hazudsz és kínzod magad. Mond ki kerekperec. 2 esélyes, de még ha el is utasítana, akkor is ez egy olyan lépés amit meg kell tenni. Ez egy kínos és nehéz dolog, de ezzel mutatod meg, mennyire is vagy férfi ;D
7/7 A kérdező kommentje:
Fú rendben köszönöm a válaszokat, megfogadom a tanácsaitokat :)
2016. jan. 29. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!