Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ebből több? Bővebben lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből több? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki már 8 éve osztálytársam. Az egyik legjobb fiú barátom. Viszont az elmúlt napokban rájöttem, hogy többet érzek iránta mint barátság. Tegnap Ő, barátnőm és én bulizni voltunk. ( nem kell rosszra gondolni:) ) Nagyon jól éreztük magunkat. Megbeszéltük hogy a szilvesztert is együtt töltjük. Tegnap nagyon sokszor rám nézett, amikor táncoltunk és egymás szemébe néztünk akkor elkezdett mindig mosolyogni, énekelni és még jobban táncolt. Suliban is mindig mikor órán rá nézek akkor ő is rám néz, szóval szemezünk. Sokat nevetünk együtt, mindig megnevetett. Szerdán segítettem neki a tanulásban, ezért átjött hozzánk és csak ketten voltunk itthon. Ültünk egymás mellett az ágyamon, amikor hirtelen hátra húzott, ő is lefeküdt mellém és nagyon meg csikolt. Aztán ült a széken, játszott a telefonján, én meg mögé mentem, és rá tettem az államat a fejére, így láttam mit játszik. Szagolhattam a haját^^

Nem zavarta, még örült is neki..tartottam a fejét :D

Ezután feküdtünk egymás mellett az ágyon, elég közel egymáshoz. Mosolyogtunk és kb 5 cm volt a szánk között..

Másnap suliban nagyon kedves volt velem. De tényleg. Sosem volt még ilyen kedves.

Észrevettem, hogy mostanában velem másképpen viselkedik, és ez nagyon jól esik. Ilyenkor azt hiszem, hogy talán van nála esélyem. De sajnos van egy másik lány, akivel már együtt volt, de szakítottak, viszont fb-n szoktak beszélgetni, tegnap is beszéltek, rá adásul akkor amikor a buli volt....mondjuk akkor még nem volt olyan jó a hangulat, de miután már táncolt mindenki akkor eszébe sem jutott a telefonjához nyúlni.

Láttam néha rajta, hogy tetszik neki az ahogy táncolok, ahogy rázom a csípőm. Amúgy a buliba csak miattam jött el, mivel senkit nem ismert ott csak barátnőmet meg engem.

Most, hogy jön a téli szünet, gondoltam rá hogy áthívom filmezni hozzánk, egyszer volt már nálam filmezni, de akkor itt volt barátnőm is, és akkor még én sem éreztem többet a fiú iránt. Viszont olyan érzésem van, hogy neki ez csak barátság...pedig nekem több kellene :c

Mit csináljak? Hogy tudnék közelebb kerülni hozzá? A filmezés jó ötlet? Előre is köszi:)

2015. dec. 13. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem hasonlóképp érez, bár ennyiből még nem lehet 100% biztosra tudni. Szerintem jó ötlet a filmezés, vagy beszélgessetek, hülyüljetek sokat, figyeld a reakcióit, és adj neki te is jeleket, ha már úgy érzed. Aztán vagy elkezd közeledni ő is vagy te is kezdeményezhetsz ha bátrabb vagy. Mindenesetre fontos, hogy meggyőződj erről, mert ha csak neggondolatlanul belemész a dologba, az nem mindig sülhet el jól. Légy türelmes :) sok sikert :)
2015. dec. 13. 21:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Barátok nem csókolóznak:) Ha esetleg tényleg úgy éreznéd hogy nem érdekelt a társkapcsolatban, állítsd le, nem használhat ki! Egyet értek egyébként az előttem válaszolóval.
2015. dec. 13. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!