Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, lehet ebből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, lehet ebből bármi is?

Figyelt kérdés

Az egyetemen megismertem egy srácot, jobban mondva még nem ismerem,csak kezdek iránta érdeklődni ...

Van egy közös óránk,ahol egy csapatba kerültünk, ő ,két másik lány ,és én.

Mi a lányokkal terveztük,h egy csapatot alkotunk, neki nem volt senki ,így jött hozzánk.

Közösen kell majd egy anyagot megcsinálni..... de én már előre parázok,h hogyan kezeljem a szitut....mert tetszik , külsőre , tetszik a hangja,és megfogott az intelligenciája is ....

Nem tudom,hogy viszonyul hozzám , de megfigyeltem,hogy amikor mondtam valamit,akkor figyelt rám ..mikor senki ,akkor is . Egyszer pedig volt egy mosolya,amikor odaült mellém.

Most már fb-n is ismerősök vagyunk ,és majd ott meg majd össze is ülünk megcsinálni az anyagot...

Szóval,lehetőségem lenne kideríteni , h kedvel-e engem ...de az a baj,hogy fogalmam sincs mit csináljak ,mert a telefonján lóg elég sokat órán ..meg egyébként is , nem vagyok az a kezdeményező típus.

Először csak simán szeretnék vele jóban lenni , de ahogy látom,ő nem az az ismerkedős fazon...Vagy arra gondolok,h úgy van vele,h van egy adott baráti köre,és nem akarja bővíteni... gondolom.

Facebook alapján nincs barátnője,de persze ez semmit nem jelent ,mert nem mindenki teszi ki.

Az lenne a kérdésem Felétek,hogy szerintetek lány létemre mit tegyek ,hogy ne legyek se kellemetlen ,nyomulós, de azért tudtára adjam ,hogy tetszik?

19 /Lány. Ő egy-két évvel idősebb.

2015. okt. 15. 20:07
 1/2 anonim válasza:
100%
A hobby és a sport hálás téma, derítsd ki, mit szokott szabadidejében csinálni, ez egy jó kiindulópont egy beszélgetéshez. És ha néha-néha bókolsz neki megfelelő mértékben és visszafogottságban (pl. ha csinálni kell valamit órán, kérhetsz tőle segítséget még akkor is, ha egyedül is boldogulnál, majd óvatosan megdicséred és megköszönöd a segítségét), nem tűnik nyomulásnak, ugyanakkor szimpatikusabbá válhatsz a szemében, ha megteszel pár ilyen apróságot. A többi majd úgyis jön magától.
2015. okt. 15. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyet értek, de még a zene is jó beszélgetésindító lehet, akárcsak a sorozatok, filmek. Ha lenne valamiféle ötleted, akkor úgy mondd el a csoportban, hogy főként őt nézed, persze közben egy-egy pillantást vess a többiekre is. Ebből is leszűrheted, hogy kedvel-e téged (ha ő is néz téged és nem mindig a többiek reakcióját figyeli). Meg a testbeszéd is sok mindent elárul :) 19/f
2015. okt. 16. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!