Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ebből talán valami jó is kisülhet?
Még a nyár elején,elkezdtem beszélgetni egy fiúval. Nagyon aranyosnak tűnt,viszont én akkor nem akartam tőle semmit,mivel sajnos épp egy családi probléma kellős közepén voltam...Ő pedig elmondása szerint csak ismerkedni szeretett volna mivel év elején mentek szét a volt barátnőjével és nem fordult meg a fejében semmi komolyabb dolog,csak ismerkedés.
De a lényeg most kezdődik. Pár héttel ezután,ezzel a fiúval, együtt dolgoztunk egy fesztiválon csak külön standoknál,és ráírtam,újra beszélgettünk mintha semmi sem történt volna. Azóta már túl vagyunk pár találkán,kirándulásokon,lopott érintéseken, és csókokon.
És én bevallom őszintén eléggé megkedveltem ahhoz,hogy ősszel az egyetem miatt csak úgy vége legyen..Sajnos mindketten más városba járunk egyetemre.
Jogosan vetődik fel a kérdés miért nem kérdezek rá nála, hogy akkor most mi van velünk. Igazából nem szeretném még ezzel is terhelni,most épp egyszerre 2 munkája van,szóval még 2 hétig kivárok.
Ez alapján a rövid leírás után, szerintetek van esélye egy komolyabb kapcsolatnak?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
20 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!