Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan nőről, aki a második-harmadik randin lefekszik a férfival?
de jó nő
nem kell sokat tökölődni:DDDD
Én ismerősöm is ilyen,hogy 2-3. randin már lefekszik a pasikkal,csak szépen ott hagyják mindig!! Azt mondja mentségnek,hogy ha nem fekszik le velük akkor ott hagyják,mert nem várnak sokat a férfiak. Mondom akkor inkább azért hagyjanak ott,mert nem adtad magad könnyen,ne azért mert csak egy lyuk voltál az övükön!!
Mondjuk ez meg teljesen mindenkinek a magánélete.De ne várjon sokat a férfitól. Hiszen azért sokan vannak akik direkt első pár randi alkalmával mindent megtesznek,szex,aztán otthagyják a csajt.
Kivételek vannak,mielőtt vki megkövezne!
3: mert szerinted az, aki vár hónapogik, nem tehet ilyet? nem ettől függ.
én elismerem, ilyen vagyok, hamar lefekszem az adott sráccal. soha eddig még nem voltam hűtlen, soha egyszer még egy csók erejéig sem csaltam meg a másikat, gondolati szinten sem. pedig azért lett volna rá lehetőségem. na akkor most erre varrjatok gombot.
kérdező: mint olyan nő, aki ilyet tesz, mégis, mit kéne erről gondolni? kérdezzük meg, hogy mit gondolunk azokról a férfiakról, akik a 2.-3. randin megdöntik a nőt? a szexhez legalább két emberre azért szükség van, ha elítéled az egyiket, akkor ítéld el a másikat is, de kérlek, azért egy kis indoklást már tegyél hozzá, hogy miért teszel ilyet. csak mert kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!