Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít valamit? Lehet még ebből valami? Vagy csak simán barátság es semmi komolyabb.
Figyelt kérdés
Hali, kollégiumos középsuliban vagyok. És van 1 làny aki nagyon tetszik. De októberben össze jött 3 évvel idősebb gyerekkel. Azóta szinte nem is beszélünk. Az egész előtt beszélgettünk minden nap. Most alig 1-2 szót. Mióta a barátjával van látszik rajta hogy ez neki nagyon rosszul esik és nekem is. És osztálytársaimtól érdeklődik hogy mivan velem , hogy vagyok. Ők persze elmondják hogy mivan velem. Olyat is mondott az egyik haveromnak hogy lehet hogy miatta vagyok ilyen. Lehet, de nem látom rajta(mármint rajtam) hogy ő miatta vagyok így ahogy vagyok. Mit csináljak hogy észrevegye? És az ilyen kapcsolatok nem tartanak sokáig? Nagy ez a korkülönbség ilyen korban? ? 16 éves a lány (én is) a barátja meg 19 vagy 20.Egesz este rajta gondolkozok hogy hogyan mutassam meg neki hogy igen is ő miatta van. ( Már azóta lehetett volna sok barátnőm mióta őt ismerem mert nem vagyok a legcsúnyább gyerek(ezzel nem fényezni akarom magam) De még ígyse veszi észre?... mit csináljak hogy lássa hogy ez ugyan úgy rossz nekem is mint neki. Csak én a barátságtól többet akarok. ( mikor még nem volt meg a barátja akkor kereste a társaságomat és én is ah övét (persze nem rámenősen) es jól elvolt mikor mellette voltam, sokat nevettünk . DE mára ez az egész megszűnt mióta barátja van.2015. nov. 14. 03:22
1/4 anonim válasza:
Nos, kérlek szépen. 1 év. Esetleg másfél. És számítanak, ti meg addig fejlődtök. Szerintem így jobb is. Ha ti most jönnétek össze, akkor ti szakítanátok 1 év múlva, tehát most vártok és ha 17-18 évesen jöttök össze, akkor az lehet tartós(abb) kapcsolat. :) Szóval várjál rá, pláne ha neki is fontos vagy. Szóval aggodalomra semmi ok. :)
2/4 anonim válasza:
"számítanak"....persze..... az! Véletlenül sem "szakítanak", hülye telefon. :P
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ . Akkor várok ameddig tudok :-)
2015. nov. 14. 12:57
4/4 anonim válasza:
Amint latom teis osszevagy zavarodva.Nos a kapcsolatban mindket fel szerelme szukseges,ha valojaban tevagy neki az igazi akkor szakitani fog a baratjaval es teged valaszt,ha pedig nem akkor ezvan igy jartal.Ezaz elet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!