Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami?
Röviden.
Van egy fiú(Legjobb barátom haverja) akit nem rég ismertem meg(körübelül két hónapja). Első találkozásunk legjobb barátom szülinapi összejövetelén volt. Ugye bár szülinap így volt alkohol is, de nem ittam magamra részeg. Nagyon jól ebeszélgettem a sráccal tökre egymásra hangolódtunk és mivel nekem mennem kellet haza felajálotta,hogy haza kísér. Kézenfogva mentünk haza nagyon aranyos volt végig. Aztán a házunk előtt mégbeszélgettünk aztán megölelt. Hosszabb ideig ölelt amitől zavarba jöttem és elnevettem magam. Lenézett rám és megcsókolt. Ezután még csókolóztunk egy darabig majd elköszönt mert mennie kellet a vonathoz. Ezután az esett után annyi történt, hogy bejelölt rám írt és beszéltünk két mondatott. Rá egy hónapra megint egy társaságba keveredtünk. Én úgy voltam vele,hogy biztos nem lesz semmi se. Elvoltunk beszélgettünk és egyszer csak elmentünk sétálni. Elkezdtünk beszélgetni és mivel múltkor eléggé megnyíltam neki így kicsit veszélyezve éreztem magam. Amin meglepődtem,hogy elég gyorsan a bizalmába fogadott és elmondott nekem egy olyan dolgot amit csak legjobb barátom tudott róla. Már elég régóta sétálgattunk mikor elkezdtem vacogni mert hideg volt. Erre ő megölelt és így beszélgettünk tovább majd rám nézett és megkérdezte, hogy nincs e kedvem feleleveníteni a múltat és megcsókolt. Ergó megint kavartunk. Ezután visszamentünk a többiekhez megint fogta a kezem és aranyos volt velem. Legjobb barátom nagyjából levette a szitutt és miután elmentek haverjáék elkezdett faggatni és elmesélte hogy a srác mondta neki ha most megint kavarna velem az olyan lenne mintha akarna valamit. Én is beszéltem erről a fiúval általániságba. Viszont annyira édes volt velem. Nem tudom hogy most is van. Azóta nem beszéltünk. Azt is elmondta, hogy múltkor miért nem írt stb. Nekem tetszik a srác de nem tudom lehet e ebből valami. Szerintetek?
Szerintem akkor is szereted azt a srácot! :)
Ő is téged. Megéri belekezdeni! :) :) Sok sikert!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!