Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami? Kezdeményezzek?
Sziasztok,a következő helyzet alakult ki nemrég.8.osztály óta ismerem legjobb haveromat,mindig is jóban voltam a családjával is.Régóta,és gyakran szoktam náluk aludni hétvégénként,nyáron medencézés,stb.Nővére is ott szokott lenni,aranyos,jó fej,nyáron csinált nekünk kaját,hozta a söröket is :D szóval jóban vagyok vele is.
Filozofáltam rajta régebben is párszor,hogy milyen lenne,ha együtt lennénk.Nem azért,mert olyan topmodell,hanem mert ilyen kedves...meg szerintem elég csinos is egyébként.
Szóval,2hete megkért,hogy táncoljak vele a Szalagavatóján.Ő végzős,én alatta vagyok egyel,öccsével azaz haverommal.
Szerintetek csak barátként hívott el engem,vagy van mögötte valami más is?Illetve mit tegyek most?Már a második próba is megvolt,jól megvagyunk,nevetgélünk,stb.
Ja még annyit,hogy én 18/f,ő 19/l.Várom a válaszaitokat,köszi előre is:)
Én a helyedben először a haverodtól kérdezősködnék, olyanokat a nővérének mi a véleménye rólad, meg, hogy zavarná-e, ha együtt lennél a nővérével...
Szerintem egy kis piálás mellett simán elmenne, és nem gondolna semmi rosszra...
van benne valami...az ilyen témákat mi is piálás közben tárgyaljuk ki,bár nemtudom mit szólna ha a nővére lenne a középpontban:DD
mondjuk másik haveromnak nemrég volt egy sógoros vicce az osztályban,és úgy láttam hogy ő annyira nem röhögött:D de akkor az következő pénteken kiderül.addig meg puhatolózok táncpróbán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!