Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdeményezzek facebookon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzek facebookon vagy várjam ki a megfelelő pillanatot?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok.

Tetszik egy lány, aki az évfolyamtársam.

Még soha nem beszéltem vele..

Fogalmam sincs, hogyan indítsak nála.. Iskolában kb napi kétszer, ha látom. Nem vagyunk együtt egy órán sem, és a termeink sincsenek egymás mellett. Ráadásul, mivel nyitnék nála? Iskolában mindig elég feszült vagyok, szóval ez szinte biztos hogy égés lenne..

Gondolkodtam, hogy akkor mégis mit csináljak!?

Járok bulikba, legtöbbször valamelyik évfolyamtársam által készített házibuliba, de még egyetlen egyszer sem volt ott.. Nem tűnik valami bulizós típusnak, inkább szolidan elvan a lovaival (és igazából pont ez az amiért érdekel (mármint nem a lovak miatt)).

Mivel havi legalább 1-2x meghívnak buliszerűségekbe, ezért nagy valószínűséggel, valamelyikben biztosan ott lesz.. De lehet, hogy majd csak januárban, de lehet, hogy már a következőre is eljön.. Ha úgy alakul a helyzet, akkor meghívatom (ha vadidegenként én hívnám el, tuti nem jönne el), de úgysem biztos, hogy eljönne valamelyikre..

Aztán, van egy másik, sokkalta kényelmesebb módszer.. A facebook.

Itt az az egyetlen gáz, hogy nem vagyunk ismerősök, de ezt ugye könnyen orvosolhatjuk..

Itt igazából nyugodtan, választékosan tudnám nyitni a beszélgetést, de nem-e lenne szánalmas, hogy ott kezdeményezek?

A legnagyobb gondom a következő ezzel: én az iskolában egy teljesen más ember vagyok, mint iskolán kívül (ide beleértve a fb-ot is). Tehát facebookon jófejkednék vele, de a suliban a sok ember miatt mármár köszönni sem nagyon tudnék.. De ha kettesben lennénk, vagy esetleg egy buliban, akkor simán menne minden..

És attól félek, hogy azt hinné, hogy én csak facebookon vagyok jampi, élőben meg egy gyökér kisfiú.

Röviden és tömören ennyi..

Szerintetek várjam, hátha lesz egyszer alkalmam, amikor kettesben (legalábbis kevesebb ember jelenlétével) összefutunk valahol, vagy írjak rá facebookon?

2015. szept. 13. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. Én 18 éves vagyok, és én is sok évfolyamtárssal ismerkedtem... én azt tanácsolnám, hogy írj rá facebookon legelsőnek, aztán egyből kezdjetek el találkozgatni a suliban, ha belemegy. Szerintem csak így elsőnek odamenni hozzá suliban sokkal "furább" lenne, mintha facen közelítenéd meg. A bulikra meg... szerintem soha a büdös életben nem fog elmenni pont arra (ha egyáltalán jár bulizni) ahol te is ott vagy.

A másik dolog meg: hogyha tetszel neki, akkor hidd el, hogy úgyis jól fognak alakulni a dolgok, akár suliban mész oda, akár buliban, akár facen. Ha meg nem tetszel neki, akkor tök mind1 hol futottok össze, úgyis le fog koptatni.

Próbálj vele esetleg szemezni, ha látod a folyosón. Mosolyogj rá. Szoktasd a tudathoz, hogy legalább egy kicsit sejtse, hogy érdeklődsz iránta. Így már nem fog annyira meglepődni ha hirtelen rá fogsz írni facebookon csak úgy.

2015. szept. 13. 20:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Írj neki facebookon nyugodtan. Nem érdemes arra várni hogy hátha lesz módod négyszemközt beszélni vele.
2015. szept. 13. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!