Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy kezdeményezzek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezzek egy beszélgetést facebookon?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány és rá szeretnék írni, csak nem tudom, hogy hogy kezdjem el... Élőben szinte esélytelen, hogy összefutunk, ezért is szeretnék ráírni. Látásból ismerjük egymást meg tudja, hogy ki vagyok csak azért szerintem mégis fura lenne egy kicsit, hogy csak úgy ráírok.

F/15

2015. júl. 14. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem így írt egy srác: szia van kedved beszélgetni? igent mondtam :D
2015. júl. 14. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:
szia, hogy telik a nyár? Mit gondolsz erről/arról?
2015. júl. 14. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:
én egyszer ráírtam valakire hogy szeretne e beszélgetni (nagyon nagyon unatkoztam, nem azért írtab rá mert tetsztett csak barátok voltunk) és a csaj elhívott randizni meg h mennyire hiányzok neki.. Nehéz volt lekaparni . Szóval vigyázz hogy írsz rá
2015. júl. 16. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
"Szia! Te mit gondolsz Oroszország geopolitikájáról? Szerinted azzal, hogy Oroszország megszerezte a Krím-félszigetet, az fenyegetést jelenthet az Európai Unióra?"
2015. júl. 16. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!