Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik egy fiu es nem tudom...

Tetszik egy fiu es nem tudom hogy kezdemenyezzek nala, szerintem az lenne ha facebookon rairnek de az nem gaz? Csak ugy valakire tairni?

Figyelt kérdés
Meg ha rairok akkor mit mondjak vagy kerdezzek,felek mert nem akarom magam lejaratni sem,valaki otlet? l/16
2014. júl. 22. 23:01
 1/5 KnightBalazs ***** válasza:
Nem gáz. Nyugodtan!!!!
2014. júl. 22. 23:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Elso fiu vagy,vagy lany?
2014. júl. 22. 23:05
 3/5 Magoran ***** válasza:

A fiú válaszadók úgy 90%-ka igennel fog válaszolni azon egyszerű oknál fogva, hogy reméli, pont ő az, akit te kiszúrtál. Természetesen egyikük se lesz az, mivel nagy eséllyel egy ép önbecsülésű, önbizalmú srácra akarsz írni. Márpedig itt ilyenek nincsenek.

És igen, írj rá. Nem fogok most jönni azzal, hogy "ugyan mit veszíthetsz?", ahogy a barátaid teszik, persze ha tudják, tetszik neked.

Annyit viszont mondanék, hogy most vélhetően a legrosszabb eshetőségre gondolsz, ami megtörténhet.

Ha meg tényleg lejáratod magad, akkor vagy normális a srác, és nem cikiz téged vele, vagy cikiz, de akkor egy jó nagy s ggfej, és nem érdemel meg téged.

(Meg persze lehet, hogy én vagyon az. Szóval tényleg írj rá. Kérlek) ;)

2014. júl. 22. 23:26
 4/5 Magoran ***** válasza:

A fiú válaszadók úgy 90%-ka igennel fog válaszolni azon egyszerű oknál fogva, hogy reméli, pont ő az, akit te kiszúrtál. Természetesen egyikük se lesz az, mivel nagy eséllyel egy ép önbecsülésű, önbizalmú srácra akarsz írni. Márpedig itt ilyenek nincsenek.

És igen, írj rá. Nem fogok most jönni azzal, hogy "ugyan mit veszíthetsz?", ahogy a barátaid teszik, persze ha tudják, tetszik neked.

Annyit viszont mondanék, hogy most vélhetően a legrosszabb eshetőségre gondolsz, ami megtörténhet.

Ha meg tényleg lejáratod magad, akkor vagy normális a srác, és nem cikiz téged vele, vagy cikiz, de akkor egy jó nagy s ggfej, és nem érdemel meg téged.

(Meg persze lehet, hogy én vagyon az. Szóval tényleg írj rá. Kérlek) ;)

17/f

2014. júl. 22. 23:26
 5/5 Magoran ***** válasza:
Bocs, a telefonom kétszer küldte el...
2014. júl. 22. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!