Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek? Ebből már nem lesz semmi ugye? Mit a legjobb tennem? (21f)
Figyelt kérdés
Egy lánnyal sokáig csak barátok voltunk majd megpróbáltuk a kapcsolatot.Rövid ideig tartott 1 hónapig mert nem volt szerelmes belém.Időt kért hogy adjak neki hátha változnak az érzései.2015. szept. 4. 11:30
1/4 anonim válasza:
Hát, nem akar igazán téged.
Én nem erőltetném.
2/4 anonim válasza:
Ez akkor működött volna legfeljebb, hogyha már a barátságotok eleje óta vonzalmat tápláltál volna benne saját magad iránt, de akkor valószínűleg amúgy sem barátság lett volna köztetek már az elején.
Csak azt tudom tanácsolni, hogy sok hal van még a tengerben, ne add fel egy-egy kudarc után, mert vesztenivalód nincsen és még mindig jobb próbálkozni, mintha semmit sem tennél.
3/4 Dreed válasza:
Szerintem se erőltesd,még a barátságotok is rámenne.
Nem hiszem hogy változni fognak az érzései.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi nektek.értem akkor jobb ha hagyom békén...hát már a barátságunk sem olyan mint volt..már nem annyira keressük egymás társaságát.
2015. szept. 4. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!