Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15eves lany vagyok. A legjobb fiu baratomat Daninak hivjak es 17esves mar szuletesunk ota legjobbak vagyunk. Olyan szinten szeretjuk egymast es tamogatjuk, tenyleg egy igyazi jobarat. Mint ha a tesom lenne. (? )
Figyelt kérdés
Az lenne a kerdesem igazabol,hogy tenyleg nem szeretem szerelmbol.O sem engem.Ez egeszen biztos!Sot van is baratnoje.De egy hettel ezelott tortent egy kis baki.A szuleim osszevesztek es elegge megrazott.Persze azonnal talalkoztunk ,probalt megvigaztalni.Mikozben olelgetett en meg ott sirtam az oleben ,elcsattant egy csok.De nem olyan durva vagy olyan igazi, hanem csak alig hogy osszeert az ajkunk ,olyan banat csok feleseg volt ....vagy nem tudom.Aztan persze megijedtunk,meg is beszeltuk hogy ez nem volt semmi.Azt szeretnem kerdezni hogy lehet valakit ugy szeretni baratkent hogy mar csak igy tudod kifejezni irantavalo szeretedet?2015. aug. 25. 03:55
1/4 anonim válasza:
Akárhogy nézem, ez már nem csak simán baráti :D
2/4 anonim válasza:
Szerintem kölcsönösen szeretitek egymnást és nem csak úgy mint barátok. Csa mind ketten féltitek ezt a z állapotot, ezért elnyomtátok ezeket az érzéseiteket. Ő is valószínűleg azért van mással, mert az a valaki közeledett felé. Lehet, hogy szereti a barátnőjét, de szerintem téged jobban. Beszéljétek ezt meg nyíltan, szerintem csak szenvedés lesz abból, ha ezeket az érzéseiteket még tovább elfojtva tartjátok. Barátok nem csókolódznak, még ha csak szájrapuszi akkor se:) Sok sikert nektek és drukkolok ahhoz, hogy összejöjjetek, igazán aranyos és szerető pár lennétek az eddig hallottak alapján:)
3/4 anonim válasza:
Nézd meg az ahol a szivárvány véget ér című filmet, ide tartozik. ☺☺☺
4/4 anonim válasza:
Ez de aranyos! (:
Bocsi nem bírtam megállni, h ne írjam le.
Egyetértek a 2.-kal. Meg kell beszélnetek, nem kerülgetni a forró kását. Szerintem ha egyszer megtörtént máskor is meg fog. Vigasztalásból és se adok szájrapuszit senkinek.
Hajrá, és ne félj! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!