Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én kezdeményezzek, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én kezdeményezzek, vagy várjam meg míg ő? (Többi lent)

Figyelt kérdés
A barátommal pár napja járunk, és őszintén szólva nem hogy puszi vagy csók ne lett volna, de még egymás kezét sem fogtuk meg. Azon gondolkozok, hogy mostmár én fogom majd meg a kezét, mert már többen is testvéreknek néznek minket, és ez nem igazán esik jól. Egyébként nekem ő az első és neki és én, úgyhogy még tapasztalatlanok vagyunk :) hogyan kezdeményezzek szerintetek? Én 13/L a fiú 14F

2015. szept. 7. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg várj picit, nem vagytok túl idősek :)

Biztos fel a reakciodtol :/

2015. szept. 7. 20:50
 2/5 A kérdező kommentje:
*neki is én ... Elírtam :) amúgy nagyon szeretem őt, szóval nem azért nem volt eddig semmi mert nem igazán szeretjük egymást
2015. szept. 7. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Szereted?

Vagy szerelmes vagy belé?

Ez a nem mindegy

2015. szept. 7. 21:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagyok belé
2015. szept. 7. 21:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja amúgy 1-es válaszoló; az összes pár akiket ismerek, kézem fogva mászkálnak
2015. szept. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!