Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ebből lehet valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lehet valami?

Figyelt kérdés
én 13 éves lány vagyok a fiú pedig 17 lesz.
2015. aug. 31. 20:50
 1/9 anonim válasza:
Nem
2015. aug. 31. 20:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Ebből lehet valami.. Ha kiderül, akkor meg a pasinak börtön :) Nem akarlak elkeseriteni, de mégis, mit csinálna egy 17 éves fiú egy 13 éves lánnyal? Elkiserne iskolába, utána meg együtt barbiznátok? Ezek a fiúk, tisztelet a kivétel, csak d@gni akarnak, mindenbe a p.nát látják :D
2015. aug. 31. 20:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor nincs semmi esély a kapcsolatra?
2015. aug. 31. 21:00
 4/9 A kérdező kommentje:
tetszem neki. és ő is nekem.
2015. aug. 31. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak kihasználna! :) főleg ha testileg érett vagy... Ha nagyon akarsz valakit magad mellé, már 2 évvel idősebbet válasz :)Szerintem..2. Voltam
2015. aug. 31. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Szintén 2.: meg be is zárhatják emiatt Őt :) mivel 14 éven aluli vagy..Ő meg már szinte felnőtt :)
2015. aug. 31. 21:25
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretem őt!

és ő is engem.

Átfogjuk beszélni a dolgokat.

És várni fogunk azzal a dologgal.

2015. aug. 31. 21:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Még senkit nem szerettem ennyire mint őt:(
2015. aug. 31. 21:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát rendben ha te így döntesz :) Ez a te életed, saját magadon kell kitapasztalnod mindent :) Csak akkor tök felesleges volt kiírni a kérdést, ha nem hallgatsz ránk :) Sok sikert, majd írd meg,hogy mit hozzátok ki belőle :) De fogadd meg ezt: ha mindenképp leakar veled feküdni, akkor hagyd őt ott, mert akkor csak "arra" kellesz. Ne add magad könnyen, akkor elmondja a haveroknak, dicsekedik, aztán az egész környék azt fogja rólad gondolni, hogy r.b.nc vagy :) (2.válaszoló)
2015. szept. 1. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!