Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 15 év körül, manapság sok lánynak hatalmas, fiúénál nagyobb keze van, az ujjaik pedig elképesztően hosszúak. Ezért néha megjegyzem, nekem a kis kéz kiváltság. Nektek milyen hosszú a kézfejetek, és ebből mennyi csak a középső ujj?
Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 20:31
1/25 anonim válasza:
Szerintem szép,ha valakinek hosszú ujjai vannak:) Nekem szerintem átlagos,de így pont jó :)
17L
2/25 anonim válasza:
Nem mértem még soha a kezem, de elvileg kicsi (ezt szokták mondani).
3/25 anonim válasza:
Mennyitől számít neked nagynak?
4/25 A kérdező kommentje:
Néztem Európai indexet, és Elvileg az átlagos a 17, vagy a 18 cm, manapság inkább utóbbi. Ám én ennél jóval nagyobb kezű lányokat ismerek. Nektek hány centi?
2015. júl. 25. 23:01
5/25 anonim válasza:
kb. 15 cm ebből középső ujj kb. 8cm
16/L
6/25 anonim válasza:
A kezére nem mondanám, max a tenyere, de az se. Én fiú vagyok, mondjuk eléggé nagy a tenyerem, középső ujjal együtt 20cm. Viszobt az ujjuk tényleg sokkal hosszabb a pasiéknál :D
7/25 anonim válasza:
Nekem elég nagy kezem van, nem is nagyon szeretem, de a zongorázáshoz jól jön. :)
8/25 A kérdező kommentje:
Mekkora? :O
2015. aug. 8. 18:46
9/25 anonim válasza:
En gitarozok es 19 cm egyben, az ujj 8.5 cm. Aztmondjak hogy nagy kazem van, de van egy osztalytarsam (lany) akinek kb ugy 21,22 cm lehet a keze
10/25 anonim válasza:
14 évesen 19 cm,középső ujjam ebből 9 cm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!