Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 15 év körül, manapság sok lánynak hatalmas, fiúénál nagyobb keze van, az ujjaik pedig elképesztően hosszúak. Ezért néha megjegyzem, nekem a kis kéz kiváltság. Nektek milyen hosszú a kézfejetek, és ebből mennyi csak a középső ujj?
Csak most, csak neked lemértem pontosan :)
16,8 cm ...és ebből 8,3 cm a középső ujj.
16/L
Az én kezem (csuklótól a középső ujj tetejéig) kicsit kevesebb, mint 17 cm, a középső ujjam pedig 8 cm.:)
16/L
Nekem kozepsoujjal eggyutt 15cm, a kozepso ujjam pedig 7cm, nem mindenkinek nagy:)
14/l
Alacsony is vagyok (156 cm), a kezem is kicsi, a középső ujjamat olyan 6 centire tippelném, de mindenki odavan a kezemért, és szerintük nagyon cuki. :D Most tanulok gitározni, mit mondjak, sokat szenvedek, de nem is akarok nagy karriert befutni.
Viszont abból a szempontból nagyon jó a kis kezem, hogy egy nagy tenyérbe kényelmesen beleillik, és elvileg jó fogni a kezem. :)
Huh, nekem mai napig (18 vagyok) mindneki megfogdossa, magához méri a kezem, hogy jaj de aranyos, pici.
Csak neked lemértem. 14,5 cm, ebből 7,5 a középső ujjam.
/És így is zongorázom:)/
18/L
16 leszek, és hát elég nagy..
Nem igazán szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!