Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből mi lehet?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem 2 hónapja egy török fiúval (nem társkeresőn) egy idő után elkezdett aranyos dolgokat írni. Ő 22 éves én 16 1 hónap után megírtam neki én még picit szeretek egy másik fiút és várnunk kéne a találkozással stb.. Utána megkérdeztem hogy baj van? Írta, hogy nincs. Én pedig írtam, hogy csak őszinte szerettem volna lenni. Ezek után olyanokat vágott a fejemhez, hogy: senkit nem érdemlek meg, öljem meg magam, lefog tiltani stb stb. (Whatsappon beszéltünk kb. 1 hét után) Ezt nem tette meg de miért? (igazából nem is tudott volna letiltani vagy csak én nem találtam azt a funkciót) Aztán 2-3 hét után írtam neki, hogy ha van öt perce akkor írjon.. Szeretett volna Skypeon beszélni de nem voltam otthon.. Ezek után szintén veszekedés lett.. Most 4 napja elkezdtünk megint beszélgetni.. Ami kisebb veszekedéssel zajlott: 'Megfoglak ....ni mert ezt érdemled' Erre én: 'Nem mert nem vagyok a k..vád.' Előtte írta mennyi szeret.. Most meg: 'Utálsz?' Ő: 'Igen'. Tegnap meg már azt terveztük, hogy hogyan jutok el hozzá vagy ő hozzám? Szerintetek? Mit tegyek? Megéri vele találkoznom? (felejtés nem igazán megy)2015. aug. 16. 18:06
1/6 anonim válasza:
Ha ezek után egy pillanatig is megfordul a fejedben hogy találkozz vagy egyáltalán beszélj vele, akkor nagyon kemény életed lesz sajnos.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom elveszíteni mert nagyon ragaszkodom hozzá és ezeknek a dolgok ellenére is szeretem.. Tudom, hogy élőben is képes lennék rá.. Csak elég jelentéktelen dolgokon is felhúzza magát.. Félek, hogy ha vele lennék és felhúzza magát akkor ebből nem csak veszekedés lenne..
2015. aug. 16. 18:22
3/6 anonim válasza:
Nem! Nem is ismered. Nem is találkoztatok még.
Keress egy közeli fiút.
Na meg minek kéne ilyen pasi, aki ilyen bunkó.
4/6 A kérdező kommentje:
Szeretné ha kimennék hozzá egy hétvégére.. (Nem olyan régen írta)
2015. aug. 16. 18:47
5/6 anonim válasza:
Te ennyire buta vagy? Kimennél egy idegen országba, egy idegen pasihoz, akivel még sose találkoztál? Ki tudja mennyi igaz abból, amit össze írogatott neked neten. Oké, hogy még gyerek vagy, de azért több eszed lehetne. Vagy ennyire ki vagy éhezve? Akkor keress egy pasit otthon.
6/6 A kérdező kommentje:
Vele vagyok tegnap óta és minden okés.. Egyáltalán nem olyan mint amilyen volt az Interneten:)
2015. aug. 22. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!