Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből valami komolyabb mint barátság?
Van egy srác aki régóta tetszik, a legjobb barátom mutatta be, mikor még volt barátnője. Több hónapon át semmilyen kapcsolatot nem tartottunk egymással, majd mikor ismét találkoztunk, a szememre vetette többször is, hogy nem kerestem, biztosan nem hiányzott. Szakított a barátnőjével, Utána kicsit bizalmasabb lett a viszonyunk, megölelt, puszit adott, sokszor mondta, hogy édes vagyok, cuki, szép, stb. De ha facebookon, stb. Kerestem, mindig azt írta hogy dolgoznia kell, vagy másik nővel van éppen, egy hét múlva beszélhetünk. Aztán ha találkozunk, mindig mondja, hogy sajnálja hogy nincs ideje. De mindig kérdezi, hogy "ugye nem baj?"
Mit mondhatnék? "Nem" Nincs közöm hozzá, nem vagyunk együtt. De nagyon tetszik. Nem tudom, merjem e elmondani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!