Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Nem szeret társaságba járni, nem kedveli túlzottan az embereket. Sok időt tölt egyedül, a problémáit inkább a macskáival osztja meg(igen, beszél az állatokhoz :D).
Nehezen ismerkedik, de nagyon ragaszkodik a szeretteihez.
Gyakran van olyan érzése, hogy valaki figyeli.
Néha kissé átlátszónak érzi magát, mintha senkinek sem számítana. Bár azt sem szeretné elérni, hogy a középpontba kerüljön, ugyanis akkor zavarja jön.
Sokat stresszel, foglalkoztatja a világ összes problémája, "cipeli" a gondokat, nehezen lép túl a fájdalmakon.
Pontos tervek, és időbeosztás szerint él, nem szereti a meglepetéseket.
Az érzelmeit nem megfelelően mutatja ki, de nagyon is érzékeny. Csak arra vágyik, hogy valaki úgy szeresse, ahogy ő is szeretni tudja.
Ja, és kicsit skizofrén is, ugyanis egyes szám harmadik személyben írta meg ezt az egészet.
Itt mindenki szívesen megismerne mindenkit, meg le is feküdne mindenki mindenkivel. Itt mindenki kanos, ki van éhezve.. Ne lepődj meg, ha holnapra lesz 50 üzeneted..Hagyd inkább őket, az álszent dumával együtt... az ilyen "beszélgetni szeretnék csak" = "szívesen megkúrnálak" érted :D
Igazából ezt elég sok helyre bemásolhatnám, de te vagy az első.
A kérdésre is válaszolok akkor már:
Nem gondolok semmit, pár dolgot leírtál, nem egy átlagos lány lehetsz (nem rossz értelemben). Megvan benned ami "egyedivé" tesz. Valakinél ez előny, valakinél nem (mármint hogy ilyen vagy). Kinek mi..
Párkapcsolathoz írtad a kérdést, gondolom van hozzá köze is. Annyit mondanék, hogy NE itt ismerkedj.
De remélem azért nem pontoztok le. :DD
18/F
mondjuk az is sokmindent mutat hogy 20perc alatt 10-en akarnak megismerni,és még kitudja hányan privátban:D
hát igen,ahogy #11 leírta itt sok a kiéhezett kolléga:DD
egyébként érdekes személyiség,tényleg nem az átlagos.meglepetéseket én sem preferálom,szeretem ha úgy történnek a dolgok ahogy szoktak/ahogy tervezem. 18/f
A stresszelésen kívül mintha csak engem írtál volna le :D Én már úgyvagyok vele, hogy lesza*ok mindent, minek idegeskedjek azon amin nem tudok változtatni :) Hidd el sokkal boldogabb igy az élet :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!