Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lányról aki szilveszterkor 7-8 pasival feküdt le?
Figyelt kérdés
Egy házi buliban voltunk, kb 50-en ebből ez a lány 7-8 vagy több pasival is lefeküdt, amúgy 19 éves intelligens, szép, okos lánynak ismertem meg, de most nagyon ledöbbentem ezen a dolgon.2016. jan. 2. 12:41
1/35 anonim válasza:
Azt, hogy egy büdös k**va, de ezt nem csak gondolom, ez az elmondottak alapján tény.
2/35 anonim válasza:
Inkább semmit, a dolog magától értetődő..
3/35 anonim válasza:
Beárazta saját magát, ehhez felesleges hozzátenni bármit is.
6/35 anonim válasza:
Mindig a csendes, okos, visszahúzódó emberek döbbentik le az embert, mert tőlük nem számítunk ilyen viselkedésre. Nincs ebben semmi különös.
7/35 anonim válasza:
Azigeeen :O
Hát az egyértelmű, hogy mit gondolunk róla :"D
8/35 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
És te mit gondolsz arról 7 - 8 pasiról?
Én nem ítélem el a lányt, és "k..vának" se tartom, mert nem pénzért, hanem a saját örömére tette.
Biztos nem őt választanám páromnak, de semmit nem tett amit ne tehetett volna. Mi a különbség aközött, ha egy embernek egy évben van 7 -8 futó szexuális kalandja vagy ha ez egy este alatt van meg.
De szerintem a kérdés csak kitaláció, mert 2 -3 még lehet reális, de utána már biztos nem kívánta, sőt: inkább csak rossz lehetett neki.
9/35 anonim válasza:
hátha valamelyik benne hagyta a szlottyot. meg is érdemelné.
10/35 anonim válasza:
Ilyenkor miért a lány a ribi? :) Azok a pasik is ott voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!