Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen lányról aki szilveszterkor 7-8 pasival feküdt le?

Figyelt kérdés
Egy házi buliban voltunk, kb 50-en ebből ez a lány 7-8 vagy több pasival is lefeküdt, amúgy 19 éves intelligens, szép, okos lánynak ismertem meg, de most nagyon ledöbbentem ezen a dolgon.

2016. jan. 2. 12:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
51%
Szerencsétlen lúzerek irígykednek, de ha benne lettek volna abban a 7-8 emberben akkor máris másképpen látnák a helyzetet. :D
2016. jan. 2. 14:18
 12/35 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó:mégis mire kellene irigykedni?

Arra ,hogy ellőtem már vagy7 en szét ku**ák?

2016. jan. 2. 14:25
 13/35 anonim ***** válasza:
23%

És? Mi bajod lesz tőle?

Húzol óvszert és hozzá sem érsz az előzőek neked meg lesz egy jó órád.

Ennyi.

Utána már le sem kell tojnod a csajt.

2016. jan. 2. 14:27
 14/35 anonim ***** válasza:
37%
Az előzőek nyomaihoz*
2016. jan. 2. 14:28
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont mostanában rakta ki 1 aranyos cuki kis kedves lányismerősöm facebook adatlapjára 1 "barátnője" bosszúbol, hogy ott térdel 3 srác előtt és sz*ja mind a 3at.

Eddig én is nagyon elítéltem az ilyesmi, de most, ha 1x élünk. Jobb lenne, ha majd a barátja/férje mellett jár félre ? Ha neki jól esett jól esett. Inkább a srácokról van véleményem, hogy egymás után volt gusztusok a dologhoz :D

2016. jan. 2. 14:42
 16/35 anonim ***** válasza:
54%
Ha te erre izgulsz fel akkor keresd meg a csajt oszt rendezd meg
2016. jan. 2. 14:57
 17/35 anonim ***** válasza:
17%
Amugy aki lehordta a csajt (teljes joggal) az levan pontozva de aki nem hordta le az meg nincs. Miért?
2016. jan. 2. 15:22
 18/35 anonim válasza:
100%
Honnan tudjátok, hogy a lány önszántából tette? Ilyen házibulin simán keverhettek valamit az italába. Ha mégsem, lehetséges, hogy valami lelki problémája van. Ha az sem, akkor élvezi az életet. Nem ártott ezzel senkinek, legfeljebb magának, az meg az ő dolga.
2016. jan. 2. 18:09
 19/35 anonim ***** válasza:
9%

Akár milyen részeg nem kell 8 pasival egy éjszaka alatt összefeküdni.

Ha meg igy élvezi az életet akkor meg egy rib**c

2016. jan. 2. 21:13
 20/35 anonim ***** válasza:

#19.:

"Ha meg igy élvezi az életet akkor meg egy rib**c"

Erre a kérdésre a kérdező sem válaszolt: ha a lány egy "rib**c" ( bár már ez is hülyeség,mert rib**c az, aki pénzért csinálja), de aki akkor a partnerei mik?

2016. jan. 2. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!