Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen lányról? 15 L
+: Mélyérzésű, okos, normálisan nézki és néz ki, művészetekben otthon van, sok hobbija van, megbocsátó, figyelmes, gondolkodó
-: Fura, idegesítő, visszahúzódó, elérhetetlen, AKÁR -ha kell- agresszív, éles nyelvű, önbizalomhiányos, enyhén pesszimista, kritizálásra hajlamos, antiszociális?, vigaros természetű
Tisztában vagyok azzal, hogy igen, többa negatív és igen, ez nagával hordozza azt, hogy kevesebb a pozitív, de, azt hiszem néhány - tulajdonságról a felületes nézelődő azt gobdolhatja, élvezem azokat. Nem.
A kérdésem lényegében annyi, hogy szerethető vagyok-e.
Köszönöm előre is a rendes válaszokat! A troll válaszokon meg majd mosolygom egyet :)
*viharos
Azt mondod? Ez kedves.
De legalább van önkritikát, ez jó pont.
Fura: nem tudom mire gondolsz.
Idegesítő: ha bejössz, és érdeklődöm irántad, akkor ez az érzés tompul
Visszahúzódó: nem probléma, én is csak pár kivételes embernek vagyok nyitott
Elérhetetlen: ha annak is elérhetetlen vagy, akivel alakulsz, esetleg össze is jöttök, akkor ez a legnagyobb probléma. Nagyon kevés időm van, rengeteg projektem, viszont arra, akit szeretek mindig tudok időt szakítani.
Agresszív: hááát valamikor jól tud jönni :D
Éles nyelvű: legalább őszinte, de azért ne ess túlzásba
Önbizalomhiányos: ezen lehet változtatni, ha egy pasi igazán szeret, az jót tesz neked is
Pesszimista: néha kifejezetten cuki tud lenni
Kritizálásra hajlamos: sokak ezt nem bírják, sokakat hidegen hagy más vélemény, sokan szimplán elviselik
Antiszociális: inkább, minthogy túlzottan szociális
Viharos természetű: ha rossz napom van, nehezen bírnám
Viszont a pozitív tulajdonságaid nagyon jók, szóval összesítve, igen, szerethető vagy.
Huhh, ez hosszú lett :D
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!