Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek YOUTUBE videóssal úgy mint kapcsolat, vagy megismernétek?
Figyelt kérdés
Ezt azért tettem fel mert van youtuberól egy srác aki nagyon tetszik!2015. dec. 16. 15:33
1/7 anonim válasza:
Nekem egy youtube videós sem jön be. Arról nem beszélve hogy mind megjátssza magát a kamera előtt.
3/7 anonim válasza:
Egy 10 perces videó alapján nem lehet eldönteni, hogy összejönnél-e valakivel vagy sem.
5/7 anonim válasza:
Tuti Unfield tetszik. Tuti! :D
(Ha tévedek, akkor... ez van. D:)
6/7 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy tippelgessetek hogy ki tetszik... Meg nem 10 perces videó után, hanem már 2-3 éve nézem, beszélgettem vele és csináltam fotót is vele. Kedvesnek tűnik, jól néz ki. (Nem mondhatnám hogy híres videós.)
2015. dec. 16. 21:27
7/7 anonim válasza:
Majd kinövöd, csak azért kell neked mert sokan ismerik, ugyanúgy mint a többi repedtsarkúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!