Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti összejönnétek vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti összejönnétek vele?

Figyelt kérdés
18 vagyok és van egy 14 éves kiscsaj aki össze akar jönni velem...tudom hogy a kor nem számít meg ilyesmi, de nem túl fiatal hozzám?

2015. aug. 11. 23:53
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Nem :) Csak bátran :)
2015. aug. 11. 23:55
 2/7 anonim ***** válasza:
mázlista :D
2015. aug. 11. 23:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja,jó neki :) Majd idővel.......
2015. aug. 11. 23:57
 4/7 anonim ***** válasza:
ez összetett kérdés. inkább azt nézd, hogy mit vártok el egy kapcsolattól. rossz ha pl. te nagyon lefeküdnél vele, ő meg még várna vele, és ez téged zavar. vagy ha kevés közös témátok van, mert túl gyerekesek találod, de ugye ezek ember függő dolgok.
2015. aug. 12. 03:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Alapból szerintem nincs annyira gáz. Ezt max az dönti el, hogy a lány szülei mit szólnak hozzá...
2015. aug. 12. 05:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de szerintem a tizenéves korban jobban számít a korkülönbség, mint később. Én egy 18 éveshez minimum egy 16 évest tudok elképzelni egy normális kapcsolatban.
2015. aug. 12. 07:13
 7/7 anonim ***** válasza:

attól függ...

ha középiskolába jár és normális akkor talán...általában a középiskola nagyon megváltoztatja az embereket...

22 éves vagyok, most azért nem jönnék össze 14-el...

22F

2015. aug. 12. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!